Recenze The Sims 3 | Demo The Sims 3 | Čeština The Sims 3

The Sims 3

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


The Sims 3

"The Sims včetně dalších pokračování stabilně okupují přední příčky v prodejnosti a není se čemu divit. Stejně tak je tomu i u hry The Sims 3, dlouho očekávaného poračování, které si nyní můžete vychutnat plnými doušky. Vytvořte si tedy svou postavičku se všemi možnými charakterovými rysy, kdy si budete moci vybrat z obrovského množství těchto vlastností, které můžete mezi sebou libovolně kombinovat. Jak asi zkombinujete například odvahu, kleptomanii, nešikovnost romantiku či puntičkářství. To už záleží jenom na vás. Žijte jiný svět, postavte si svůj dům, měňte jeho interiér, kupujte oblečení, jídlo, prostě se bavte. Hra The Sims 3 je tomuto účelu stvořená..."

Kup si tuto hru levněji


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /mnt/data/accounts/d/dytrych/data/www/recenze-her.cz/www/profil.php on line 367

Magazín-her.cz

Recenze > The Sims 3

Preview > The Sims 3

Video ze hry

Videorecenze > The Sims 3

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž bulko bulky47(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
jarda: ako lol, ale GTA, jedno akí diel su všetko somariny... a tá veta:"nejlepší hra na světě je bezesporu GTA" tú som teda dlho rozdýchaval :DD ale ako si povedal, ten kto hráva GTA.. a kedže GTA hravaju ludia všeci vieme akí, tak to aj može byt pravda xP
29.12.2009 [14:34]
Žena xxx xxx
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
xxx
hrála jsem ji, ale proč není na internetu
02.09.2009 [16:17]
Muž Pepr nickoteen(zavinac)centru(tecka)cz
říkám o hře: "... bída a mizérie"
...
tak díky kámošovi, kterýmu jsem tuhle hru "musel" nainstalovat, můžu říct, že větší pí*ovinu jsem fakt v životě neviděl!!!
22.08.2009 [18:10]
Muž jarda jaroslavjurdik(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... bída a mizérie"
pro jojo
ty budeš čučet jako jojo až si pro tebe přijede na slovensko česká aj slovenská softwarová polícia:DDD-jinak je to všude -ulož.to,upni.to,share-rapid,rapid share atd.používejte google vyhledávač a máte to hned
23.06.2009 [09:35]
Muž jarda jaroslavjurdik(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... bída a mizérie"
čtětě
ano-ten kdo hraje GTA mi dá jistě za pravdu je to nuda tohle hrát to si konečně uvědomte,že nejlepší hra na světě je bezesporu GTA -Sims hrajou jen holčičky -chlapy paří jen GTA
23.06.2009 [09:31]
Muž jarda jaroslavjurdik(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čtětě
4ky se doufám nedožijeme protože trojka bude mít přinejmenším 50 datadisků a my schnijeme u kompů u jejich instalací a hraní-pak má náš život vypadat nějak tak,když se staráme víc o život simíků než o svůj vlastní-měli zůstat u jedničky a byl by klid-lidi by začali více dbát o sebe a své okolí-je to tragedie lidstva a žrout času tohle hrát
23.06.2009 [09:28]
Muž Paťas
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Bezvadný nej the sims který zatim sou fakt pecka kdo to nemá tak toho lituju
21.06.2009 [21:52]
Muž jojo hafo68(zavinac)azet(tecka)sk
říkám o hře: "... nemám názor"
ako to mam stiahnut zdarma ?
ako to mam stiahnut zdarma ?
12.01.2009 [21:11]
Muž nik
říkám o hře: "... totální pařba"
bomba
BEZVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
04.09.2008 [17:02]
Žena Katka
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráčka nezadala předmět
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
30.08.2008 [16:33]
Žena NooBik Nniiccoollee(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráčka nezadala předmět
Už se těším jak výjde... ale je pravda že by neusela bejt tak dráha...:D já osobně jako originálku ts 2 nemám XoD a uvidíme jak to půjde s ts 3 XoD
30.08.2008 [15:28]
Muž tony
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
Moc se na to těšim. Už se vidim jak se od toho počítače vůbec n ehnu.
25.08.2008 [08:13]
Muž Míša
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Nemůžu se dočkat až vyjde sims 3. Moc se těšim.
24.08.2008 [09:31]
Žena anetka
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráčka nezadala předmět
je to nejlepší hra na celym světě předstihuje i internet ale nemusela by být tak drahá,vydělaj na tom dost,když si to kupuje tolik lidí
28.07.2008 [10:03]

The Sims 3

  • Žánr: simulace, budovatelská strategie
  • Výrobce: EA Games
  • Datum vydání: 2. čtvrtletí 2009
  • Platformy: PC, PS3, Xbox 360, Wii, iOS, Android
  • Multiplayer: ne
  • Oficiální web hry: zde
  • Čeština: zde
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
79.3%
(průměr ze 15 recenzí)

Galerie obrázků

The Sims 3   The Sims 3
The Sims 3   The Sims 3

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz