Recenze Prince of Persia: The Forgotten Sands | Demo Prince of Persia: The Forgotten Sands | Čeština Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Prince of Persia: The Forgotten Sands

"Legendární herní série Prince Of Persia se díky společnosti Montreal Ubisoft rozrůstá o další kousek, který tentokrát nese podtitul The Forgotten Sands.. V této hře se můžete těšit na spoustu zajímavých vylepšení a inovativních prvků, kdy mezi ty nejzákladnější patří například schopnost ovládat přírodní elementy, těšit se můžete také na epické bitvy až s padesáti protivníky najednou a rozhodně vás pobaví i obří souboje s bossy..."

Magazín-her.cz

Recenze > Prince of Persia: The Forgotten Sands

Preview > Prince of Persia: The Forgotten Sands

Video ze hry

Videorecenze > Prince of Persia: The Forgotten Sands

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž Tophosting Website tophostingwebsite(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
great work
I don t have the time at the moment to fully read your site but I have bookmarked it and also add your RSS feeds. you shoud visit our website if you are looking for web hosting at affordable price Top 10 web hosting, promo codes that always work , anker coupon code . I will be back in a day or two. thanks for a great site.
15.02.2019 [11:49]
Muž Tophosting Website tophostingwebsite(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
great work
I don t have the time at the moment to fully read your site but I have bookmarked it and also add your RSS feeds. you shoud visit our website if you are looking for web hosting at affordable price Top 10 web hosting, promo codes that always work , anker coupon code . I will be back in a day or two. thanks for a great site.
15.02.2019 [11:49]
Muž Tophosting Website tophostingwebsite(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
great work
I don t have the time at the moment to fully read your site but I have bookmarked it and also add your RSS feeds. you shoud visit our website if you are looking for web hosting at affordable price Top 10 web hosting, promo codes that always work , anker coupon code . I will be back in a day or two. thanks for a great site.
15.02.2019 [11:49]
Muž Tophosting Website tophostingwebsite(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
great work
I don t have the time at the moment to fully read your site but I have bookmarked it and also add your RSS feeds. you shoud visit our website if you are looking for web hosting at affordable price Top 10 web hosting, promo codes that always work , anker coupon code . I will be back in a day or two. thanks for a great site.
15.02.2019 [11:49]
Muž shewetasinha iamshewetasinha(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
keep on making such amazing posts like this. I really like your blog. I will going to suggest this to my mates. thank you. VIP Delhi Escorts Services Delhi Escorts Hot Delhi Escorts
29.01.2019 [08:58]
Muž shrishti kakkar iamshrishtikakkar(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
Nice article
What an amazing website I like to visit here. I get everything that I want. Keep doing this great work. Delhi escorts Delhi escorts
29.01.2019 [06:42]
Muž Sandra P. Smith m1th07sandras(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
All attempts to repossess your car MUST STOP when you file Bankruptcy.. File Bankruptcy
12.12.2018 [18:16]
Muž Sandra P. Smith m1th07sandras(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
When you file Bankruptcy, all creditors are legally refrained from calling you..[url=https://lglawoffices.com/]Bankruptcy Attorney[/url]
12.12.2018 [18:15]
Muž Racing Games luciham20(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
https://games.lol/racing/
I Love this games.. games.lol
09.11.2018 [12:03]
Muž linda binasa1988(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
terri
Gepyuros Files
29.01.2017 [20:19]
Muž miranda binasa1988(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... bída a mizérie"
assa
Download Torrent Here
29.01.2017 [20:19]

Prince of Persia: The Forgotten Sands

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
73.1%
(průměr ze 17 recenzí)

Galerie obrázků

Prince of Persia: The Forgotten Sands   Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia: The Forgotten Sands   Prince of Persia: The Forgotten Sands

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Stáhni si

Partner

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2019 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz