Recenze Shade: Hněv andělů | Demo Shade: Hněv andělů | Čeština Shade: Hněv andělů

Shade: Hněv andělů

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Shade: Hněv andělů

"Ve hře Shade: Hněv andělů se ocitnete v herním světě, kde na vás bude čekat na každém kroku překvapení. V totmto světě na vás bude čekat spoustu nepřátel a to hned více jak 26 druhů v osmi různých skupinách. A s kým že se to tedy můžete vlastně potkat? Většinou s monstry z fantasy světa jako jsou různí duchové, démoni či zombie. Kromě nich ale ve hře narazíte na spoustu dalších postav jako například na vojáky, obyčejné obyvatele nebo také na šíleného vědce. Vaše cesta vás zavede na spostu míst, navštívíte hrady nebo třeba také vojenské základny. Vaším úkolem tedy bude sbírat různé předměty, které následně také budete používat a různě kombinovat. Těšte se na tajemný příběh, který vás pohltí..."

Magazín-her.cz

Recenze > Shade: Hněv andělů

Preview > Shade: Hněv andělů

Video ze hry

Videorecenze > Shade: Hněv andělů

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž Honza jelhon(zavinac)seznem(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc
Potřebuji pomoc nevite jak mam porazit toho super obr pavouka u te 3. casti srdce predem diky
25.03.2012 [20:09]
Žena jana smejkalova(tecka)podlesi(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc
ahoj potrebovala bych pomoc jsem v podzemi kostela u tech lebek a tech sfing ale nedari se mi je spravne natocitt tj. temenem vzuhuru. porradte mi prosim jak nato ..
05.02.2011 [19:24]
Muž Rob maka(tecka)cz(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Lidi, potřebuji pomoct, jsem v tom egyptským levlu a mám jen jeden lotosový květ, který jsme našel u sochy, když jsme šel po schodech nahoru. A nemůžu najít ten druhý...nevíte někdo? Když tak mi to písněte na mejla díky :)
28.05.2010 [20:34]
Muž petr petr(tecka)ting(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
SHADE hněv andělú
suprová hra
13.11.2009 [17:54]
Muž petr kovacpetrik(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc
octl jsem se v bažinách a nemůž najít druhý erb kterýse va bažinách nachází ale nevim kde je pomuzemi někdo
02.08.2009 [11:25]
Muž waske waske(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
pomoc
hoj.potreboval bych poradit.sem ted v tom egypte jak tam sou ty velky brouci a ta velka kostra.ten andel mi tam rek ze musim najit cestu sam ale nevim jak dal poradi mi nekdo pls?
05.06.2009 [16:11]
Muž jachym jachym(tecka)olomouc(tecka)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
rada Kubovi
Ahoj Kubo, jdi do ovládání, otevři obraz a dej si jas na doraz. Tím se Ti obraz zesvětlí a nebudeš potřebovat více pochodeň.Takže dojdi na kraj a uvidíš lávku na kterou musíš přeskočit, půjdeš do prava až na konec kde přeskočíš a zachytíš se rukama za kamenný ochoz a přeručkuješ nad vchod a pak sejseš dolů. Pak už to budeš znát. Chceš-li poradit vícekrát napiš na mou adresua poradím Ti. Tvou prosbu jsem zcela náhodně našel na stránkách SHADE. Čus jachym.
04.04.2009 [14:07]
Muž kuba kubaprochajda(zavinac)email(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
pomoc
Prosim o pomoc....vysel sem z kostela a sel do podzemi pak sem tocil tema sochama aby se mi otevrely dvere a pak sem sel dolu a pak nevim jak dal nevim co mam udelat.cesta tam uz nevede. kdyz chci skocit tak umru.prosim porad temi jak mam jit dal.dekuju moc
03.04.2009 [13:01]
Muž jachym jachym(tecka)olomouc(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
rada Lukášovi
Lukáši, vlez do hry jak jsou volby a dej jas na doraz a od této chvíle nebudeš potřebovat pochodeň neb budeš vidět. Mám za to že stojíš na ochozu když pod Tebou je čtyřboká stavba. Podívej se a uvidíš lávku na kterou přeskočíš tzn na druhou stranu. Potom jdi po ochozu a na konci nejvyšší rychlostí přeskoč a budeš viset za ruce. Přeručkuj nad vchod a seskoč. Pak už budeš vědět co dál. jachym
10.12.2008 [16:06]
Muž jachym jachym(tecka)olomouc(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
žádost o pomoc
Ještě jednou Jirko já nechci po Tobě bonbon, aale můžu Ti poradit ve všem protože mám hru hranou již mnohokrát. Jenom tě žádám a nechávám na Tobě volbu když mi napíšeš přímo ma můj mail bude vto pro Tebe lepší. Já totiž nemám internet a prosby hráčů zcela náhodně vždy objevím. No jak budeš chtít. Ahojky jachym
10.12.2008 [15:56]
Muž jachym jachym(tecka)olomouc(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
žádost o pomoc
Vážení všichni, můžete mi prosím pomoci ve shánění verze hry SHADE hněv andělů jak tam v té verzi mají být vojáci,tajná laboratoř atd. Mám verzi která začíná na nádraží, pak hotel,kostel atd. Mám totiž zkušenost že jsem verzi o kterou mám zájem objednal,přesto mi přišla verze kterou mám již doma. Jsem ochoten verzi kterou jsem popsal a kterou sháním i od někoho z Vás koupit, když spoléhám na Vaši korektnost a spolehlivost. Díky Jachym
10.12.2008 [15:51]
Muž jachym jachym(tecka)olomouc(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
rada jirkovi
Ahojky JHirko, rád Ti poradím ale při nejlepší vůli nevím co máš na mysli. Buď více konkrétní nebo napiš číslo levelu. když tak ti ho popíšu celý. AHOJKYjachym
10.12.2008 [15:03]
Admin RH.cz Administrátor info(zavinac)recenze-her(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
RE: jachym
Výrobcem této hry je Cenega Publishing se sídlem Varšava, Polsko. Českou pobočku nalezneš na adrese Naskové 3, Praha 5 viz. www.cenega.cz
09.12.2008 [19:00]
Muž jachym jachym(tecka)olomouc(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
hodnocení
Vážení přátelé,co mi nejvíce vadí na této hře je zpožďování hráče a to na více místech. Kde mi to nejvíce vadí je tam jak se zapalují dva stojany a objeví se dva kamenné bloky aby se dalo přeskočit na druhou stranu. Můžete dát co nejvyšší rychlost stejně Vám to není nic platné. To nemluvím o tom že si nemohu zakodovat hru tanm kde potřebuji. Zlatá hra UNDYING. To považuji za hrubý nedostatek. Já bych osobně více přidal rébusů a hádanek jak dál a přidal bych i místa kde Vás nikdo nezabíjí a kde není potřeba jak blb poskakovat čehož je ve hře více než dost. MÁTE-LI NĚKDO ADRESU VÝROBCE DEJTE MI VĚDĚT. Zdar skákání a zpomalování Jachym.
09.12.2008 [15:59]
Muž jirka\
říkám o hře: "... dobrá hra"
vůůůůůbec nevím
hele pomoc!!!!vůbec nevim.jak tě anděl víry na začátku přenese do toho hradu nějakých Gnostiků.potom se dostanete k nějakýmu lučišníkovi,otevřete složitě dvaře a dál nevim. KDO MĚ POMŮŽE DOSTANE MNOHEM VÍC NEŽ BONBÓN!!!!!!!
09.12.2008 [15:20]
Muž jachym jachym(tecka)olomouc(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Bedny 04 pokud jak je ve hře 3x nabíjení meče, je to tam kde se spojuje srdce tak dáš-li příklad všechny meče, hra končí že se probudíš ve vlaku. Pokud dáš meč-démon-meč pak se stáváš strážcem srdcí. Ještě malá rada jak stojíš po poslední animaci a za tebou je démon tak přesně ve směru odběhni na čtverec který je vně hracího pole. Stoupni si na něj,vem meč a přilákej démona tím že se posuneš na krajíček mimo čtverec. Démon přijde a ty do něj sekej až padne,poznáš to podle toho že se nerozprskne po první ráně mečem. fajn hru jachym.olomouc zavináč tečka cz
24.11.2008 [22:49]
Muž jachym jachym(tecka)olomouc(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
omluva
prosím omlouvám se za adresu kterou jsem dal, chybí tam pochopitelně zavináč. SORRY
16.11.2008 [16:19]
Muž jáchym jachym(tecka)olomoucseznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc ve hře
Co se týče závěru hry tak odběhněte směrem dopředu cca ve hře 10 15 metrů na první vnějsší okruh kde je čtvercový kámen a na něj se postavte,když potom přilákáte démona tak toho zabijete a to poznáte že se nerozprskne, navíc jde celkem bez problému zabít když ovšem se držíte na kraji no a máte bez větších problémů uhranou hru, protože jak padne tak najíždí animace a to buď že se probudíte ve vlaku a nebo druhá verze že se stáváte hlídačem srdcí. Mimochodem je to ta první místnost kde poprve berete vůbec první část srdce. Pokud máte verzi kde jsou vojáci aspoň podle toho co jsem se dočetl na intošu pak nevím, ale mám za to že to bude asi první místo odběru srdce
16.11.2008 [15:45]
Muž jáchym jachym(tecka)olomoucseznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc ve hře
Ahojky Franto,mám za to že máš daný cheat na všechny zbraně,tím pádem se ti protivník neobjeví. Musíš temto level hrát bez všech zbraní tzn. bez cheatu na všechny zbraně. Potom se ti bojovník objeví objeví ty ho zabiješ otevřou se ti dveře a ty postupuješ dál. Měj se fajn Jachym
16.11.2008 [15:35]
Muž jáchym jachym(tecka)olomoucseznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc ve hře
Pro psaní cheatů stačí stisknout klávesu pod asceipem je na ní vlnovka. Tot oceníte při dodání života když stačí mít napsáno iamjabba a teď rychle stisknete vlnovku - entr - vlnovku a máte nabito cca během vteřiny. To se to bije ty partchanty. Jenom co se týče porady z mé strany, může se stát že to bude trvat i pár dní, neboť internet nemám a službu přes mobil už taky nemám. Slibuji však odpovědět max. do týdne. ahojky jáchym
16.11.2008 [15:26]
Muž jáchym jachym(tecka)olomoucseznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc ve hře
v prvé řadě si v nastavení dejte nejvyšší jas a potom nebudete potřebovat pochodeň. co se týče cesty pod kostelem dál tak běžíte dolů pak doprava dostanete se na vysoký ochoz kde dole je čtyř boká stavba. Přeskočíte lávku kterou uvidíte když máte plný jas pak dojdete na konec a vší silou skočíte a zachytnete se na kamenné římse a doručkujete nad vchod kde seskočíte. Mám pro Vás návrh,budete-li chtít poradit pošlete mail na uvedenou mailovku a já Vám poradím. PC hrám zdar ahojky jáchym. Na závěr chci poprosit o vysvětlení co je to za hru kde se vyskytují vojáci. Já je ve hře nemám- poradí mi někdo kde tuto verzi sehnat?
16.11.2008 [15:18]
Muž Lukáš
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Prosim o pomoc !!!!vysel sem z kostela a sel do podzemi pak sem tocil tema sochama aby se mi otevrely dvere a pak sem sel dolu a pak nevim jak dal nevim co mam udelat.cesta tam uz nevede. kdyz chcu skocit tak umru.prosim porad temi jak mam jit dal.dekuju moc
05.10.2008 [14:21]
Muž Lukáš
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Pomoc jak se dostat dál s kostela????????????????????
05.10.2008 [14:16]
Muž Dominik Domino(tecka)com(zavinac)Email(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
MISE
Nejde mi jedna mise ke které potřebuju POMOC poradíte mi ??? Je to ta mise jak se potřebuju dostat ke správci s těmi kostlivci,knonstickí kříž nebo jak CESTA NEJDE. PROSÍM PORADTE MI :) DEKUJI
20.09.2008 [16:27]
Muž marek Krtessek18(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc
Radku: rozbehni se a skoc na rozbite kameni
31.08.2008 [10:01]
Muž marek Krtessek18(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
chvala
toto je hra moc dobra ale nevim si rady s ukolem
31.08.2008 [09:56]
Muž fera kulkadd(zavinac)email(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
2prozba
pomuže mi někdo??prosím
22.08.2008 [14:29]
Žena ALEX-TERKA:D
říkám o hře: "... totální pařba"
HELPNĚTE NÁM NĚKDO PLEASE
AHOJ LIDI.MÁM STEJNEJ PROBLÉM JAKO RADEK.MOHL BY NÁM NĚKDO POMOCT PROSIM?FAKT BYCH MU BYLA VDĚČNÁ.FAKT TYVO VŽDYCKY KDYŽ SKOČÍ TAK SE TAM TEN DEBŽOT ROZMÁZNE.A NIC DÁL.NENI JINÁ CESTA.ALE NEWIM JAK JÍT TOUHLE.TAK BY FAKT NĚKDO MOHL PORADIT.KAŽDEJ ŘIKÁTE JAK JE TA HRA SUPER ALE RADA?ASI VÁM NIC NEŘIKÁ CO?TAK PROSIM PORAĎTE.DÍKEC AHOJ.:D:D:D:D
19.08.2008 [20:59]
Muž franta kulkadd(zavinac)email(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
pomoc
čau lidi dostal sem se do takové chodby kde vezmete spár/pdáp démona/ a prý se tam má objevit příšera ala mě ne a nemůžu se dostat ven.Prosím o pomoc,jsem bezradný a pobíhám tam jako králík :-)
16.08.2008 [15:31]
Muž Bedny04 B3dny(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Konec (konce)
taky mě strašně nadchla..ale někde jsem četl že má víc konců..je to vůbec možný? zatim mám jeden a to ve finální fázy zabít démona anděl víry odletěl a já se stal opatrovníkem všem srdcí ;) ... kdo ví o dalšim tak napište
15.08.2008 [15:48]
Muž martin vavra(tecka)m(zavinac)seznam(tecka)czz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
super hra
muzete mi poradit co mam udelat jak je tam dira ve zdi a sviti bile svetlo zjistil jsem ze je to obchod a co dal navim prosim o pomoc
26.07.2008 [19:58]
Muž Radek
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Prosim o pomoc....vysel sem z kostela a sel do podzemi pak sem tocil tema sochama aby se mi otevrely dvere a pak sem sel dolu a pak nevim jak dal nevim co mam udelat.cesta tam uz nevede. kdyz chcu skocit tak umru.prosim porad temi jak mam jit dal.dekuju moc
08.07.2008 [08:49]
Muž Lukáš kyrlik(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Pochvala
Tato hra je jedna z nejlepších her. Mrzí mě, že je tak krátká. Tuto hru hrai pořád do kola a doufm, že vyjde i druhá verze
30.06.2008 [13:12]
Muž Simča SimonydesV(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
Tato hra je super jsou tam docela lehké spletité tajemství a moc přemýšlení, nemohu se od této hry odtrhnout.
25.06.2008 [12:54]
Muž David davidlamac
říkám o hře: "... totální pařba"
pocitac
dík
17.06.2008 [14:54]

Shade: Hněv andělů

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: zde
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
71.8%
(průměr ze 5 recenzí)

Galerie obrázků

Shade: Hněv andělů   Shade: Hněv andělů
Shade: Hněv andělů   Shade: Hněv andělů

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz