Recenze Kane and Lynch: Dead Men | Demo Kane and Lynch: Dead Men | Čeština Kane and Lynch: Dead Men

Kane and Lynch: Dead Men

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Kane and Lynch: Dead Men

"Při hraní titulu Kane and Lynch: Dead Men se opravdu nudit nebudete. Autoři z IO Interactive vytvořili zajímavou a velmi zábavnou hru, kde se v hlavních rolích představí trhlý žoldák a léčený psychopat. Tito dva jsou svedeni na jednu cestu a tak se můžete těšit na hodně zajímavé osudy těchto dvou hrdinů, při kterých dojde například i na bankovní loupež, únos, těšit se můžete také na pouliční boje, střelbu za běhu nebo z jedoucích automobilů, prostě akce se vším všudy..."

Magazín-her.cz

Recenze > Kane and Lynch: Dead Men

Preview > Kane and Lynch: Dead Men

Video ze hry

Videorecenze > Kane and Lynch: Dead Men

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž dave Anthrax656(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
bug
zdarec hra je to dobra jede mi ciste ale mam problemnevidim typky :D proste jenom zbrane nevite co stiim
16.10.2010 [21:24]
Muž Kamil
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
super hra i děj,sice těšká ale dobrá hra ze super grafikou i hudbou,hra se mi docela dost sekala
10.10.2009 [18:58]
Muž Semi Kertis
říkám o hře: "... totální pařba"
RE: čeština
neo ta cestina uz sasa fachaaaa :)
15.04.2009 [16:04]
Muž neo
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
krásný ale na ULOŽ TO to je už v prd..-NENI-error 404!!
13.06.2008 [16:19]
Muž Rudolf Rudanohal(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
čeština nejde
Nainstaloval jsem češtinu a ona nikde ???????????? newíte co stím prosím
4.06.2008 [13:22]
Muž stmisa stmisa(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Padání hry
Ahoj jakmile zapnu kane and lynch tak mi ta hra asi po 1 minutě spadne. Můžete mi někdo poradit?
11.05.2008 [10:25]
Muž luk
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
tot je ceštinka http://uloz.to/322910/kane-and-lynch-cz.rar
3.05.2008 [01:31]
Muž Kuba rastos(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Taky čeština
Prosím o pomoc,scháním také češtinu na Kane And Lynch
8.04.2008 [17:57]
Muž dzanek horcicaj(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
čeština
nevíte kde stáhnout češtinu do hry kane and lynch, díky moc Dzanek
1.04.2008 [17:47]
Muž platan platanr(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Kane a Lynch-Death Men
Souhlasím s názory, moc dobrá hra !!!Nemá někdo ke hře češtinu ???Možná je ještě brzy, ale kdyby náhodou...díky . platanr@seznam.cz
10.03.2008 [16:19]
Muž rakoon
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Skvelá hra ,atmosféra i příběh.Po CoD 4 nej hra
13.02.2008 [19:45]
Muž shooterman shooterman(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Kane a Lynch-Death Men
je to super hra.......sice občas v některých s cénách těžší ale hratelná
30.01.2008 [18:55]

Kane and Lynch: Dead Men

  • Čeština: zde
  • Hodnocení hry:
74.8%
(průměr ze 9 recenzí)

Galerie obrázků

Kane and Lynch: Dead Men   Kane and Lynch: Dead Men
Kane and Lynch: Dead Men   Kane and Lynch: Dead Men

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz