Recenze Mirrors Edge | Demo Mirrors Edge | Čeština Mirrors Edge

Mirrors Edge

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Mirrors Edge

"Mirrors Edge je výborný herní titul, jehož děj vás zavede do policejního státu v blízké budoucnosti, kdy jediným způsobem dobré komunikace jsou kurýři, kteří doručují zprávy osobně. Jedním z těchto kurýrů bude i hrdinka Faith. V její roli se tedy pustíte do plnění úkolů, kdy prvotním cílem bude dostat se co nejrychleji na místo určení. To ovšem nebude vůbec jednoduché, protože na své cestě se potkáte s mnoha vojáky. K jejich zneškodnění budete používat celou řadu úderů, včetně kopanců. A pokud ani toto nepostačí, prostě seberte nepříteli zbraň. Počítejte ale s tím, že se zbraní se nelze tak rychle a obratně pohybovat.

Pokud tedy máte rádi rychlé akce se spoustou skákání a překonávání překážek, pak je pro vás hra Mirrors Edge jak stvořená. Skvělé kamerové triky, výtečná hratelnost, to vše a mnohem více tento titul předurčuje k úspěchu..."

Magazín-her.cz

Recenze > Mirrors Edge

Preview > Mirrors Edge

Video ze hry

Videorecenze > Mirrors Edge

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž Malek Jan ilove parkour hon(tecka)mal95(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
i love parkour medium parkourman
uzsem hral mirrors edge a zikam vam ze je to husta moment nejhustejsi hra na celim sirim svete jj jo a delam parkour uz dva apul roku
25.05.2010 [14:02]
Muž čůfa vrex(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Omluva
hele lidi, co se týká komentáře od "vášnivého hráče" (dave the shade), tak ten to ve skutečnosti nepsal. Psal to jeden nesmenovaný člověk, když se rozčílil (protože dave the shade na své stránce dal mirrors edge 4/10) takže chtěl tohoto člověka ztrapnit. tak se moc omlouvám za nejmenovaného člověka. Díky
16.04.2010 [14:48]
Muž Serafin
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Posouzení
hru jsem ještě sice nehrál ale graficky a hratelně vyborná a četl jsem ten tvůj článek a něco ti poradím běž ke dveřím, otevři je a běž ven aspoň na dvě hodiny uvidíš tam nové věci
03.03.2010 [00:24]
Muž JohnyDesperado
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
to Vášnivý hráč alias DaveTheShade: kolik ti je de*ente?? Napsat že Mirrors Edge je trapna sku*vena blbost a vsichni kdo ju hrajou jsou lofasi, může jen deme*tní zamindrákovaný puboš! To že jsi totální lama a neumíš hrát ještě neznamená že je to špatná hra! Mirrors Edge je spolu s Dead Space jedna z nejlepších her které EA vydali, nějaké chybky tam jsou ale rozhodně nedělají z Mirrors Edge žádnou srač*u, konečně EA začla dělat pořádné originální a zábavné hry a né jen nekonečné pokračování nastavovaných her a přesto se najdou dementí hnidopiši a kreténi jako Vášnivý hráč. Hawk
01.03.2010 [18:56]
Muž Vášnivý hráč skundyxsicht(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... bída a mizérie"
Blbost
Mirrors edge je trapna skurbvena blbost a vsichni kdo ju hrajou jsou lofasi DaveTheShade http://angryplayer.blogspot.com/search?q=mirror%27s+edge zkouknite me stranky
20.01.2010 [17:15]
Muž RACO 10 luqist(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
pls
poradte co nejrychleji prosiim
30.12.2009 [17:01]
Muž RACO 10 luqist(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
pls poradte
zdar , delam parkour normalne ale hraju tuhle hru mrte porad ale mam problem skoncil sem v 5 misi tu sem dokoncil a jak zacina ta 6 mise ( level ) tak se mi to sekne a nic musim restartovat pc pls poradte cim to je dik predem
30.12.2009 [16:18]
Muž Eso Rimmer
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Husta hra
Taky delam parkour ale tahle hra je mrte! ale vadi mi treba ze muzes po zdi bezet nerealne dlouho atd
23.10.2009 [20:25]
Muž pavel
říkám o hře: "... totální pařba"
mrte se laguje
Caw lidi....fajn hra ae 2mise po ukazce tak priběhne comando a hrozne se mi to seka plz porad te!!!!!dik
30.08.2009 [20:35]
Muž vox
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
to: zajaczik
Jak si vyřešil ten problém s tim načítáním do menu ?? mám to samý..je to crackem nebo ?..
21.06.2009 [18:44]
Muž zajaczik
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
hotovo, už jsem to vyřešil ;)
05.05.2009 [21:44]
Muž zajaczik
říkám o hře: "... totální pařba"
sakra
mám problém, já v té 2 misi, to je jak utečete do toho výtahu (flight. ta mise) tak jedu dolů, dá se mi to načítání, hlavní menu, a když dám pokračovat tak jako v předchozí, objevím se tam, kde stojím naproti oknu a letí ke mě vrtulník a pere do mě....:( takže jedu jakoby zase tu misi od znova, zkoušel jsem všechno ale nic, pořád dokola :/ nemůžu se dostat dál:( prosím o pomoc.... díky
05.05.2009 [17:43]
Muž dohrano
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
to bude tim blbym crackem ;) ... jinak jsem hru uz dohral a stoji to za nainstalovani
25.02.2009 [16:32]
Muž ironic Shpunt(zavinac)Seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Bug
Pic lidi, ja se zasek ve treti kapitole kde pul minuty po zacatku Faith prestane behat a proste jenom chodi... Zkousel sem jiny mise a tam to nedela, ale v tyhle vzdycky po nejaky dobe prestane behat a to se pak tricky davaj blbe kdyz sotva chodi :)
19.02.2009 [09:16]
Muž Nikotin ňáký(tecka)porno(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
málo jointů
hej kámo zahraj si tu hru je to fakt mazec...luxusni comba a celkove je hra dost dobre udelana....!!!
12.02.2009 [19:26]
Muž Míša
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Dost dobrá hra
07.02.2009 [08:14]
Muž DJ Kvído martin(tecka)smid(tecka)kvido(zavinac)centrum(te
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
ty kráááá.. já se taky tešim jako deb.. na tuhle hru ja taky trénuju v skutečnosti parkour už 4roky a mazec jako debil fakt se na ni moc tešim!!!Kdyžtak moje icq 236947323 pomužu s čim koli přes PC :D:D:D:D
04.10.2008 [19:37]
Muž alda
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
mirrors edge
No ja osobne si myslim ze to bude docela našupová hra a moc se na ni tesim urcite si ju koupim no nemuzu nic nes doufat ze to nepokazi.......
10.08.2008 [20:31]
Muž naruto nej adamsat(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
hafo
hafo tuto hru chci hned az bude na prodej ja v realu trenuju parkour a tet kdyz muzu i hrat hafoooo!!!!
22.07.2008 [22:52]

Mirrors Edge

  • Čeština: zde
  • Hodnocení hry:
79.9%
(průměr ze 19 recenzí)

Galerie obrázků

Mirrors Edge   Mirrors Edge
Mirrors Edge   Mirrors Edge

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz