Recenze Call of Duty 5: World at War | Demo Call of Duty 5: World at War | Čeština Call of Duty 5: World at War

Call of Duty 5: World at War

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Call of Duty 5: World at War

"Čtvrtý díl jedné z nejznámějších a také nejlepších válečných her Call Of Duty byl zasazen do současnosti. V pátém pokračování, které nese název Call of Duty 5: World at War se děj přesune opět do období druhé světové války, konkrétně do posledních měsíců války. Hlavní část soubojů se bude odehrávat v Pacifiku, ale vy se můžete těšit například i na osvobozování Berlína.

Vzájemná kooperace v tomto díle je opravdovým bonbónkem a splňuje vše, co se od ní očekává. Příkladem budiž situace, kdy jeden z vás odláká pozornost řidiče tanku, přičemž druhý na tank skočí zezadu, otevře poklop a dovnitř hodí granát. No není to nádherné? Celkově, celý multiplayer je doveden k dokonalosti, stejně tak jako celá hra. Grafika je na velmi vysoké úrovni a o hratelnosti ani nemusíme diskutovat. Call of Duty 5: World at War je prostě další super hrou z období druhé světové války..."

Kup si tuto hru levněji


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /mnt/data/accounts/d/dytrych/data/www/recenze-her.cz/www/profil.php on line 367

Magazín-her.cz

Recenze > Call of Duty 5: World at War

Preview > Call of Duty 5: World at War

Video ze hry

Videorecenze > Call of Duty 5: World at War

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž DAEW
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
Hej lidi koupil jsem si cod5 ještě nepřišla ale mám docela strach 4 byla o hone lepsi nez 2 a 3 byla na hovno no ale nej byla 6!!!!!! fakt maso doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05.04.2010 [19:18]
Muž Tom
říkám o hře: "... totální pařba"
Call of Duty 5
call of duty 4 nema moc dobrou grafiku ale 5tka ma super grafiku a je to celkove lepsi podle me a novjejsi.
16.11.2009 [09:13]
Muž Tom
říkám o hře: "... totální pařba"
Call of duty 5
vy chcte morad modern warfare a 2 svetova vas uz nezajima ale ja si myslim ze je to mnohoem napinavejsi nez ty dnesni konflikty v pitomem afghanistanu.takze alespon pro me je cod5 lepsi nez cod4.a urcite je to i o neco delsi.
07.11.2009 [12:11]
Muž ZDAREC
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Cus lidi me COD 5 baví hodně ale na 2 to rozhodne nema ale je lepsi nez 4 ktera stoji za hovno
23.04.2009 [18:17]
Muž tom
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
JÁ POTŘEBUJU POMOC MAM NAISTALOVANOU HRU ALE PLS NEJDE SINGL
14.02.2009 [22:36]
Muž pavel pavelbarca(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
pomoc
prosim poradte mam kolo a jsou tam 3 miny nebo co to je jsou na padaku porad sviti nevim jak je mam odpalit v napovede miukazuje ze mam zmacknout5 bouchnu u nich minu a odpalim a nic prosim napiste co mam delat budu vdecny diky pavel
25.01.2009 [07:22]
Muž kajka kkajak(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Nemáte nekdo prosím kody ke Call of duty 5 ??? Díky moc
23.01.2009 [18:17]
Muž carlos pckarel(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
nemáte někdo kody ke hře Call of Duty 5? Díky moc posílejte na e-mail
19.01.2009 [16:49]
Muž Honish 732731959(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
Cau potrebuju pomoct jak je asi 4 mise a jste s tim chlapkem tak pak jste v nakym dome a ja nevim co udelat tak help please.....ale jinak je to docela good kalba..ale 2 byla nej.
13.01.2009 [18:28]
Muž Marek
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
Hráč nezadal předmět
tak hele ja sem si cod5 koupil a reknu vam ze sem cekal neco milinokrat lepsiho teda reknu vam nic moc no 4 byla lepsi
03.01.2009 [15:50]
Muž Dundi hugobaf(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
instalace
cus,jak mam nainstalovat COD5 kdyz nemam original,vim pres deamona ale nejak mmi to nejde
19.12.2008 [10:29]
Muž miki.h2o miki(tecka)h2o(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
pekne na prt v call of duty 4 byla skvela ukazali neco novýho ale timhle to podelali je to jak 3jka s lepsi grafikou bylo to tu uz milionkrat a v medalu aspon 2x
07.12.2008 [19:33]
Muž cod5 patrik104(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
nemate nekdo ten sifrovaci kod abych to mohl nainstalovat piste na mail pls
02.12.2008 [19:18]
Muž Qui-Gon-Jin
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
Hráč nezadal předmět
Graficky ok ,ale nemožnost něco přelézt, přeskočit, když vidím že tam je prostor nebo se schovat v džungli za strom který je u cesty je škoda, prostě klasika jít dále určenou cestou s větším či menším odporem,ale žádný vlastní postup splnění úkolu
17.11.2008 [11:09]
Muž faredust
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
Grafárna jako v předešlém díle ale totálně dobrá hratelnost!Doporučuji...
13.11.2008 [23:08]
Muž White
říkám o hře: "... dobrá hra"
škoda
cod 5 ve druhé světove škoda
03.11.2008 [20:12]
Muž Jackob tukuba(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
CoD 5
Můj první dojem ze hry Call of Duty : World At War je celkem uspokojující od hry se dá opět očekávat mnoho náročných i méně náročných misí a opět bude na vás vše zajistit a ochránit ;-)
25.07.2008 [12:40]

Call of Duty 5: World at War

  • Žánr: 1st person akce
  • Výrobce: Treyarch
  • Datum vydání: 4. čtvrtletí 2008
  • Platformy: PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii, PSP
  • Multiplayer: ano
  • Oficiální web hry: zde
  • Čeština: nenalezena
  • Hodnocení hry:
71.3%
(průměr ze 13 recenzí)

Galerie obrázků

Call of Duty 5: World at War   Call of Duty 5: World at War
Call of Duty 5: World at War   Call of Duty 5: World at War

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz