Recenze Zoo Empire | Demo Zoo Empire | Čeština Zoo Empire

Zoo Empire

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Zoo Empire

"Zoo Empire má být dle dostupných informací plně ve 3D a vy si užijete hned několik herních módů. Prostředí této hry je díky názvu jasné a tak je i jednoduché uhodnout, co vás zde bude čekat za práci. V každé Zoo a stejně tak i v této hře jsou zvířata všech možných druhů. O tyto zvířata se musíte pochopitelně náležitě postarat. Musíte zajistit místo, kde budou umístěna, musíte se postarat o jejich potravu a v neposlední řadě musíte dbát o jejich zdraví a celkovou spokojenost. V tom vám budou pomáhat vaši zaměstnanci. Kromě zvířat se ale musíte postarat i o návštěvníky vašeho parku, takže musíte zajistit stánky s jídlem či pitím a chybu neuděláte ani se stánkem se suvenýry..."

Magazín-her.cz

Recenze > Zoo Empire

Preview > Zoo Empire

Video ze hry

Videorecenze > Zoo Empire

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž tomas kabelkapetr(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
voda
a nepiste na email dekuji
31.08.2015 [12:12]
Muž tomas kabelkapetr(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
voda
voda(neboli jezírko)se dela date to vedle tech rukou v levo a pak zmačknete tu horu a tam zmažknete kolečko u myši
31.08.2015 [12:08]
Žena Barča
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
pomoc
Ahoj poradí mi někdo s pátou úrovní? Navíc jí mám v angličtině což to ještě víc komplikuje.Jo a proč když hraju nikdy nemůžu najít budovy např. cirkus apod. Nevíte kde to mám hledat? Jo a jezírko se dělá tak,že kliknete na upravit terén pak na tu horu s červenou šipkou přetáhnete to do vaší zoo a potom kliknete na kolečko u myši a tím uděláte jezírko...Předem díky za odpověď
06.09.2012 [16:37]
Muž martin 42 jursic(tecka)m(tecka)29(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
voda v zoo empire
prosím o radu jak se dělá voda(jezírko)??? prosím???
29.08.2012 [18:10]
Muž lukoš7 lukos7(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
voda v zoo empier
mužete mi někdo poradidit jak se dela voda(jezirko)????????prosim prosim??????????????????????
27.04.2011 [16:05]
Muž lukoš7 lukos7(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
voda v zoo empier
mužete mi někdo poradidit jak se dela voda
27.04.2011 [15:55]
Muž Šárka new(tecka)sarka(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
poradtě
ahoj prosím poradte jak se dělá kariera ve volné hře
02.01.2011 [08:53]
Muž Vladimír
říkám o hře: "... totální pařba"
Jídlo a pití atd.
Trápíte se s jídlem a pitím. Já vám pomůžu, ale vy mi pomůžete s úrovní 5. Takže, dejte ošetřovatele do výběhu kde má být. Pak mu dejte rozkaz krmit zvíře. A on před sebe udělá jídlo. A pití uděláte buď jezírko nebo v užitečných věcech dáte pítko a dejte ho na rovný terén. A Simone, pokud nemáš ten cirkus, tak nemůžeš cvičit zvířata. Dáš výzkum a pokud máš volnýho vedoucího pro zákazníky tak klikni na to aby šel na výzkum a počkej až se ti objeví na tabulce zpráv že výzkum je hotov. Pak si dej na budovy a pak se ti objeví ten cirkus. Jo a Káčo, to když dáš česky, tak to je jenom v době instalace!!! Aby jsi tomu rozuměla. Tak to je vše a poraďte mi s tou úrovní 5!!!
06.05.2010 [20:06]
Muž superpes2
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
nevite jak se mají dělat k nadraži koleje
08.04.2010 [20:19]
Muž superpes2
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
fakt dobra hra ,ale prosím napištemi jak mam udělat jezirko.
08.04.2010 [20:10]
Žena Makyna
říkám o hře: "... dobrá hra"
jídlo
Nevíte jak dat zvířatum jídlo? Mám mnoho ošetřovatelů a zvířata pořád umírají hlady.
24.01.2010 [12:05]
Muž Vladimír
říkám o hře: "... totální pařba"
Uroven 5
Lidi nevíte jak se v nové kariéře dělá ta pátá uroveň? prosím poraďte!
02.01.2010 [17:19]
Muž david davidjirina(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
radim
kdyz delate kopec tak macknete shft a drzte leve tlacitko mysi kdyby jste neco jste nevedeli pisnete na email
21.12.2009 [14:55]
Muž david davidjirina(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
radim
kdyz delate kopec tak macknete shft a drzte leve tlacitko mysi kdyby jste neco jste nevedeli pisnete na email
21.12.2009 [14:54]
Muž Vladimír
říkám o hře: "... totální pařba"
Super
Já si tu hru koupil v obchodě za 149 Kč od www.topcd.cz a mám ji v češtině!Ale když jí koupíte v Nesquiku tak je jasné že to máš v angličtině,protože to nevydává výrobc Hypermax.Já si koupil Nesquik s marine park empire a měl jsem to v angličtině.Ale jinak super!
17.10.2009 [11:48]
Muž anetkak ajusinka(zavinac)email(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
voda
newím jak se tam dávaá voda šla jsem na terén a tam to taky nebylo prosím napište mi na emaildekuju
23.08.2009 [18:49]
Muž martas676 martas676(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
voda
prosim vas jak vipada voda nemužu ji najit dal sem změnit teren a dal sem horu s červenou šipkou ale vou sem tam nevi děl tak mi prosim řekněte jak vipada voda naoište mi na email
31.07.2009 [18:39]
Muž martas676 martas676(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
nevite jestli se da hra stahnout plná jestli jo tak mi pošlete stránku a pošlete na email dííííííííííííííííííííííííííík
31.07.2009 [15:19]
Muž simon matryxpat(zavinac)seznam
říkám o hře: "... totální pařba"
trenink
poradte my prosím natrenynk
31.07.2009 [13:00]
Muž Pawča
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
Ahojte lidi... s přítelem sem se snažila přijít na to jak se tam dává voda, až na to ten můj šikula přišel. Normálně dejte tlačítko když chcete měnit terém a pak volbu jak je tam ten kopeček s tou červenou šipkou v pravo na ten klikněte a pak myš přemístěte na terén a prostředním tlačítkem na myši ( jak je to lolečko) tak ho zmáčkněte a táhněte...
21.07.2009 [09:31]
Muž Vladimir
říkám o hře: "... totální pařba"
Nápovědy+jedna stížnost
Když dáte F7 otevře se vám vízkum na modernější atrakce.Závorky v penězích znamená že peníze se odečítají.Taky nevím jak se tam dává voda.5úroven v zoo empire v Nová kariéra mi vůbec nejde poradte.Ahoj.
03.07.2009 [18:32]
Muž eliška
říkám o hře: "... dobrá hra"
CZ
ja sem si tu hru koupila k casopisu ABC takže nevim kde se sezene v CZ
04.05.2009 [19:21]
Žena eliška
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
voda
nevíte tady někdo jak se dělá voda? jídlo se tam dává tak že třeba opice tim tam musíš dát palmu protože na ní rostou banány
04.05.2009 [18:56]
Žena mirka mija5(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
jídlo
a jak se tam dáva jidlo mirka odepis na muj email díky
01.05.2009 [19:54]
Žena mirka mija5(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
prudké svahy
prosím jak se dělají v zoo empire prudké svahy me tam jdou dat jen hory ale svahy ne jak se to dělá
01.05.2009 [19:46]
Muž Jakub J(tecka)Lew(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Jídlo
Jak dám zvířatům najíst pořád mi umírají hlady i přesto že má ošetřovatele
29.04.2009 [19:35]
Muž White
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
a máš to s českým dabingem to je důležite
09.04.2009 [00:10]
Muž Káča
říkám o hře: "... nemám názor"
poraďte prosím!
Proč když při instalování dám ČESKY mi to pak mluví anglicky :-O ?? DÍÍKY
06.04.2009 [18:46]
Muž Kaja kaja-slunicko(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Voda
Vodu muzete take dat kdyz date teren a zmacknete na mysi to kolecko uprostred.
17.03.2009 [18:29]
Muž paja vranek(tecka)pavel(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
voda
vodu uděláte když dáte změnu terénu pak máčknete shift a šipkou na nějaké místo
01.03.2009 [14:02]
Muž paja vranek(tecka)pavel(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
zvěř
prosim potřeboval bych vědět jestli se dají njak trenovat zvířata prosim odepište na e-mail děkuju
01.03.2009 [14:00]
Žena Sabina sabca(tecka)novakova(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
JIDLO
jak jim dam jidlo?-napiste pls na mail
26.02.2009 [17:07]
Muž kiki pegialexclea(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
voda
odpověd mi napišta na email
22.02.2009 [21:20]
Žena kiki pegialexclea(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
voda
prosím potřebuju nutně vědět kde najdu vodu dík
22.02.2009 [21:18]
Muž Monika
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
kdeje voda
22.02.2009 [18:31]
Muž vasa vasachupi
říkám o hře: "... nemám názor"
Čeština
Ve hřš češtinu nemám a jak vydím nejsem sám tak bych se chťel teda zeptat jestli je to důvod pro reklamaci když ke hře 6+ nedají češtinu.
20.02.2009 [19:28]
Admin RH.cz Administrátor info(zavinac)recenze-her(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
RE: Čeština
Na internetu češtinu nenaleznete. Český vydavatel hry Hypermax ji distribuuje už s českými titulky.
15.02.2009 [16:39]
Muž spanel
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Jaky seznam??? taky schanim cestinu poradte
15.02.2009 [09:23]
Muž daden
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
v jakym seznamu ???
14.02.2009 [21:13]
Žena Iveta Kolovratnikovaiveta(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráčka nezadala předmět
voda se dela takhle:podrzis shift a kliknes nekam
14.02.2009 [19:33]
Muž nikola nikuskaucnova(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
ahoj tu češtinu najdete v seznamu zoo empire
12.02.2009 [17:16]
Žena nikola nikuskaucnova(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráčka nezadala předmět
ahoj mohli byste mi někdo poradit jak se dělá v zoo empire voda
12.02.2009 [17:14]
Žena Marcela marcelamachutkova(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
cestina
Také sháním ke hře češtinu, poraďte mi, dík.
03.02.2009 [09:03]
Muž jiri ohera jiri(tecka)ohera(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
cestina
prosim,kde najdu cestinu do teto skvele hry,mam ji doma ,ale cesky neni,muzete me poradit kde to sezenu.dekuji za ochotu.
31.01.2009 [16:20]
Muž Petr PetrRucky(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
dotaz
pls kde stahnu cestinu? diky za odpoved
30.01.2009 [20:27]
Muž Simona kasparka(tecka)s(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
cestina
ahuj plosim posly mi na email kde najdu cestinu do zoo empire dekuji za brzkou odpoved
24.01.2009 [12:52]
Muž Pavel kubelda(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
čeština
Prosím o češtinu kde ji mám najít.Děkuji za brzkou odpověď.
17.01.2009 [13:27]
Žena MaKaWi makawi(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráčka nezadala předmět
vodu uděláte tak že dáte terén a držíte shift
31.12.2008 [17:37]
Muž dominik
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
moc se mi libí hra.:)
14.11.2008 [11:50]
Žena tynuska tynuska002(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráčka nezadala předmět
napište mi na email prosím adresu kde muzu stahnout češtinu do Zoo Empire?
04.10.2008 [14:13]
Muž martin martan(tecka)kriz(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... totální pařba"
zpráva
mám prosbu jak se ve volné hře dáva voda aby se mohli zvířeta koupat osvěžit?odpovězte mi prosím
03.10.2008 [15:33]
Žena veronika plocková
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc
mam tu hru doma ale nevim jak mam udelad to že nevimazu napovjedu kdiš kupuji zirafu ale jinak je ta hra super vrerča
21.09.2008 [15:15]

Zoo Empire

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
69.3%
(průměr ze 4 recenzí)

Galerie obrázků

Zoo Empire   Zoo Empire
Zoo Empire   Zoo Empire

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz