Recenze War Rock | Demo War Rock | Čeština War Rock

War Rock

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


War Rock

"V taktické MMO FPS hře War Rock se postavíte na jednu ze dvou znepřátelených stran vojáků: Derbaran a NIU, bojujete na různých mapách a jediným cílem je zvítězit. Vyberete si jednu z pěti druhů postav na každé straně, a to z povolání Medic, Scout, Military Engineer, Combatant a Heavy Weapons Unit. Nechybí ani velké množství bojových prostředků jako motorky, tanky, helikoptéry, stíhačky, náklaďáky a další spolu s 27 různými zbraněmi a 19 mapami v odlišných prostředích. Základní verze hry lze získat zadarmo, placené jsou její updaty ve smyslu lepších zbraní, většího výběru map a pojízdných bojových prostředků apod..."

Magazín-her.cz

Recenze > War Rock

Preview > War Rock

Zatím k této hře nevyšlo žádné preview.

Video ze hry

Videorecenze > War Rock

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž sdfsdfvv
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
forum o war rocku
http://warrock.mzf.cz/index.php
19.07.2012 [19:32]
Muž www.s-techno.tk
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Zdravím lidičky, pokud máte nějaké problémy, sháníte učet, klan, nebo chce jen tak pokecat či zahrát s česko-slovenskýma lidma tak vše najdete na www.s-techno.tk v sekci Warrock je to Herní FORUM..www.s-techno.tk
07.11.2011 [07:28]
Muž gamerrrrrr
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
je to dobrá online hra
22.03.2011 [15:51]
Muž ....
říkám o hře: "... totální pařba"
forum
kdo ma s hrou nejake potize tak at se zaregistuje zde http://wrf.wu.cz/index.php radi poradime
08.06.2009 [16:47]
Muž Poky95
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
musíte se zaregistrovat lolci ;-D
22.01.2009 [19:42]
Muž michal 0mmiso(zavinac)azet(tecka)sk
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
a kde to tam najdem
12.12.2008 [15:29]
Muž michal 0mmiso(zavinac)azet(tecka)sk
říkám o hře: "... nemám názor"
kod
chalani aki je id kod a pasvord
12.12.2008 [15:21]
Muž WrGAmer
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
doporučuji se podívat na Czech WR forum...http://www.warrock-phorum.xf.cz/forum/
24.11.2008 [21:39]
Muž nazar
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
ja to hraju asi rok a porat me to neprestalo bavit :)
07.10.2008 [00:00]
Muž vladik Sweet_88(zavinac)azet(tecka)sk
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
ta hra nema chybu, je to super hra :-)
07.08.2008 [19:16]
Muž zinedy666
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Je to parádní hra....ako rád je škoda ža tam není CZ server:-(
9.03.2008 [14:50]
Muž zdenek
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
supr hra az na to ze mi obcas padne net tak je to opravdu super hra
8.03.2008 [08:05]

War Rock

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
57%
(průměr ze 2 recenzí)

Galerie obrázků

War Rock   War Rock
War Rock   War Rock

Stáhni si

Partner

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz