Recenze Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta | Demo Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta | Čeština Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta

Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta

"Zlá kouzelnice Nasir se snaží zničit legendární město Agrabah. Spojte své síly s Aladdinem, Jasmine a Abusem a poražte tuto zlou kouzelnici. Hra je plná různých pastí a intrik, nebezpečí na vás číhá na každém kroku. Musíte však jednat rychle, času je velice málo. Čeká vás vzrušující dobrodružství, celkem devět prostředí, ohromný arzenál zbraní a předmětů, honičky na létajícím koberci a spoustu akrobacie..."

Magazín-her.cz

Recenze > Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta

Preview > Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta

Zatím k této hře nevyšlo žádné preview.

Video ze hry

Videorecenze > Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž Adam
říkám o hře: "... nemám názor"
ukladanie hry
Jak mam ulozit tu hru. Stale mi to nejde. Prosim pomozte.
14.09.2014 [00:13]
Muž erik errik(tecka)5(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
ty pyramidy byly fakt tezke kdyz mi bylo 4 udelal jsem to ani nevím jak xD
23.10.2010 [11:50]
Muž erik errik(tecka)5(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
lidicki je mi 13 a tudle hru jsem mel ve 4letech udelal jsem ji celou. tet si ji chci stahnout znova ale kde ?
23.10.2010 [11:47]
Muž Aladin
říkám o hře: "... nemám názor"
Souboj s Razielem
3 level doděláš, že budeš chodit s rukami za zády a sebereš jablka (enter+šipka) musíš mít schovaný meč. Já ted potřebuji poradit jak na Raziela jak ho přemůžu ?
09.08.2010 [16:43]
Žena Petra petra24(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
pomoc
ahoj chtela bych poradt kde mam najit nejaky ho pekaře nebo jak mam udelat 3level nemuzu dal pres toho strazce dekuji moc za pomoc....
26.07.2010 [07:27]
Muž soso sophia2000(zavinac)azet(tecka)sk
říkám o hře: "... nemám názor"
pomuzte
jak se delaji pyramidy nemuzu se dostat z pyramid lvl 3 nemuzu vyskocit na konci na tu zeť a taky nevim jak se dela pyramidy lvl 2 ty dveře nevim co mam delat a piste mi na e-mail prosiim potrebuji pomoc
26.05.2010 [19:03]
Žena soso
říkám o hře: "... nemám názor"
re filip
filip ta opičí hádanka se delá tak že teprve musiš trafit kokos do te opici co ma ruky na uších a poslední je ta co ma ruky na očích
26.05.2010 [18:57]
Žena Jana JBadalova(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
aladin
ahojky. nemůžu se dostat ze 3. levelu. Nedaří se mi sebrat jabka a ani se dostat přes stráže a nemám ani 3 diamanty, abych šla rovnou dál. Nevíte jak se hnout z místa?
03.05.2010 [02:08]
Žena lara www(tecka)ervik(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
aladin nasířina pomsta 3uroven
dobri den mohla bych se zeptat ohledne aladin nasířina pomsta 3 uroven?ja to nedokažu.žebi stemi mohly na youtube to najit abyh si poradila.dekuji za pochopeni.lara
07.07.2009 [09:11]
Muž filip illidan(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
jsem v oáze a nevím jak se dělá ta opičí hádanka.odpověd mi prosím pošlete na E-mail
02.01.2009 [17:02]
Muž jirka chylais(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
aladin
Mně k dokončení hry zbývají jen 4 levely hodně jsem jich udělal za 2dny ale dál to bylo těžký hodně životůjsem stratil při souboji s anubisem(egypským bohem)ted mě ale dělí od konce hry jen dva levely ale mám jen 2 životy
25.09.2008 [14:30]
Muž veve
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
už sem přišla na ten hlavolam v těch pyramidách musíte ho nastavit tak aby k tomu paprsku byli ty růžový oka vždycky čelem až to tak celý rozestavíte paprsek nimi projede a dotkne se dveří které se otevřou a za nimi je další kolo
02.09.2008 [17:00]
Muž veve rohacova(tecka)t(zavinac)seznam (tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
aladin
Já sem taky ve 4kole pyramid a taky nemůžu rozestavit ty kvádry u lejsrů. Už sem na tom zaseklá několik měsíců.
30.08.2008 [21:06]
Žena poi poi(tecka)poi(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
aladin
Prosim, nevite nekdo jak se dostat do pyramid? Respektive, kde sehnat knihy mrtvejch. Sem na zacatku, ale pokazdy kdyz vlezu do nakyho levlu, tak tam zustanu a nemuzu vylezt. Nevim jak dal.
29.08.2008 [14:42]
Muž Richard
říkám o hře: "... nemám názor"
aldin
Prosím, poraďte mi. Jsem v pyramydách level 4 a nevím jak mám rozestavit kvádry, abych odvrátil laser. Předem díky
07.07.2008 [10:46]
Žena andy hura(tecka)andy(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráčka nezadala předmět
Ahoj prosim vás napiště mi na email jak se dostanu ze 3 kola nevim jak mám porazit toho tlustýho a taky nevim jak mám získat jabka díík mooc..a napište mi
28.06.2008 [14:54]
Žena Aaja ferda83(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráčka nezadala předmět
Čauky mužeteb mi poradit jak mam na začatku porazit toho tlusteho chlapa co hlida ten vchod ale ja na něj hazim jablka a nic furt žije jak na to napište na e mail diky
5.05.2008 [09:22]
Žena Dominika Domecek9(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráčka nezadala předmět
ta hraje hodně dobrá ale jsem ted v nějaký jeskyni nebo co toje tam s tou opici a aladin je zavřenej a hlídá ho stáž tak nevim kde mam najít tu třetí svíčku můžete mi poradit?? děkuju
28.03.2008 [08:29]

Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta

  • Čeština: zde
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
69.3%
(průměr ze 4 recenzí)

Galerie obrázků

Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta   Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta
Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta   Walt Disney: Aladin - Nasiřina pomsta

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz