Recenze Vtipálci: Kancelářská krysa | Demo Vtipálci: Kancelářská krysa | Čeština Vtipálci: Kancelářská krysa

Vtipálci: Kancelářská krysa

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Vtipálci: Kancelářská krysa

"Pokud máte v práci nějaké problémy nebo vám leze nanervy Váš šéf, vyzkoušejte hru Vtipálci: Kancelářská krysa (Pranksterz: Off your Boss), která vám umožní používat různé triky a vtipy, kterými šéfa nebo Vaše kolegy v práci zaručeně vytočíte. Hra má pěknou komiksovou grafiku i skvělou animaci..."

Magazín-her.cz

Recenze > Vtipálci: Kancelářská krysa

Preview > Vtipálci: Kancelářská krysa

Zatím k této hře nevyšlo žádné preview.

Video ze hry

Videorecenze > Vtipálci: Kancelářská krysa

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž eric88
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
4 je lepší ta trojka je moc složitá
29.01.2012 [10:29]
Žena Anette aneta(tecka)verisova(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
dotaz
Jak se mám dostat do druhé série?? Pří posledním kole sesbírám všechny mince a pak mě tam skočí tabulka,ve které je GRATULUJEME ZÍSKALY JSTE MAXIMÁLNÍ POČET BODŮ a vypne se mi to. za radu děkuji
27.07.2011 [15:32]
Muž akajakaja
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
nazdárek,jak můžu postoupit do 2.série??? předem dík
31.01.2011 [18:22]
Muž Kdosi
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
Hej, nevíte jak naplno udělat 2. sérii, 2.díl? Díky předem.
26.09.2009 [14:54]
Muž Pls-help sedlosmall(zavinac)sseznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Moc pls help!!
Čaues, moc bych potřeboval vědět jak na třetí misi v První sérii..Nevíte pls někdo??
13.09.2009 [11:32]
Žena Keksa
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
1. série - help
Ahoj, pomůžete mi pls někdo? Potřebuju se dostat z 1. série do druhé, ale musím to udělat na Oskara či co. Už za to mámi ocenění skvělé, ale toho oskara nějak nemůžu dostat, vlastně ani nevím, coto je. Dík za odpoved
17.08.2009 [09:42]
Žena Keksa
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
1. série
Tak jsem na to přišla, musíte vzít naftalín a dát ho do kávovaru. Naftalín najdete v 1. místnosti (tam kde nechodí). Je na regálu s šanony a je blbě vidět
16.08.2009 [15:31]
Žena TyNKa
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráčka nezadala předmět
Kde najdu tu pásku na přileprní myši?
29.07.2009 [14:38]
Muž FF
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
1.serie, 1. hra- přilepím páskou myš, dám korek do kávovaru a švába do vody- pls. jak ho vytočit na plno- nejde mi uhrát pohár.
23.06.2009 [11:47]
Muž mgre
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
dej ho na toaleťák
16.06.2009 [17:15]
Muž Kuba
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
1.série:Pauza na oběd,co mám dělat s tím pepřem?
30.04.2009 [20:47]
Žena lenka 1lenka111(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
2.série
Potřebuji poradit. Nevíte náhodou, jak mám časově stihnout 2.sérii poslední dvě hry. Mě připadá, že to časově není možné. Mám vše hotovo fakt rychle, ale než ten chlápek vše obejde, tak se nevejdu do času. Prosím, napište. Díky.
15.02.2009 [12:40]
Žena ate b(tecka)ate(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
návod není
ahoj,já tu hru zvládám skoro bez problémů až nyní jsem se zasekla,jelikož nemohu přijít na to,jak docílit žolíka.
23.12.2008 [16:57]
Muž matir matabot(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
matika
dejte tam návod
24.11.2008 [17:19]

Vtipálci: Kancelářská krysa

  • Žánr: tahová strategie
  • Výrobce: US Action
  • Datum vydání: neupřesněno
  • Platformy: PC
  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: nenalezeny
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
35%
(průměr z 1 recenze)

Galerie obrázků

Vtipálci: Kancelářská krysa   Vtipálci: Kancelářská krysa
Vtipálci: Kancelářská krysa   Vtipálci: Kancelářská krysa

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Partner

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz