Recenze Transformers: The Game | Demo Transformers: The Game | Čeština Transformers: The Game

Transformers: The Game

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Transformers: The Game

"Kdo by neznal báječné Transformers. Ať už jako hračku nebo jako celosvětově úspěšný film, který si získal srdce nejednoho diváka. O stejnou přízeň se nyní uchází i hra Transformers. Hra vám nabídne téměř shodný děj jako film, takže se tedy společně s Transformery postavíte na obranu naší matičky Země před zlými a zákeřnými Deceptikony.

K dispozici budete mít většinu vám známých Autobotů, takže se můžete těšit na setkání S Optimem Primem, Starscreamem, Bumblebeem, Ironhidem, ale i s nebezpečným Megatronem. Navíc se zde objeví i zcela noví zástupci, kteří jsou vytvořeni speciálně prot tuto hru. Jako správný Transformers, tak i tyto postavy se dokáží transformovat z robota na vozidlo, přičemž vám autoři ponechali naprostou volnost v přepnutí těchto dvou podob. Herní prostředí bude plně interaktivní, takže se těšte na padající budovy, lampy vyrvané ze země, které můžete použít jako zbraň při nesčetných efektních soubojích..."

Magazín-her.cz

Recenze > Transformers: The Game

Preview > Transformers: The Game

Video ze hry

Videorecenze > Transformers: The Game

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž firek5 marek(tecka)nagel(zavinac)Gmail(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
skola
hulk
24.03.2010 [12:56]
Muž pradon me to vzdy varati rukosi(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
pardon opravdu naposledy
ja jsem zapomel vymazat ten pradmet pardon
11.03.2010 [20:00]
Muž tvurci jsou piče rukosi(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
vinechal jsem e
skela
11.03.2010 [19:58]
Muž tvurci jsou piče rukosi(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
pardon
pardon to psala moje sestrenice a ona nema trpelivost hra je skla lepsi jsem nevidel omlouvam se za ni
11.03.2010 [19:57]
Muž tvurci jsou piče rukosi(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
tvurci jsou strašný piče
ty tvurci transformers the game jsou piče 1 hod mi trvalo jezdit s jazzem a ničit benzin pak nes sem zabil tu kurevskou michacku už jsem hral za optimuse a vypnul sem to a zase jazz
11.03.2010 [19:55]
Muž peter
říkám o hře: "... totální pařba"
cestina
tak je vobec ta cestina ci nie?
02.09.2008 [17:50]
Muž robo ROBI2420(zavinac)AZET(tecka)SK
říkám o hře: "... dobrá hra"
cestina
hra je super mali to preziva,ale bodla bi aj cestina.
20.01.2008 [15:22]

Transformers: The Game

  • Žánr: akční adventura
  • Výrobce: Traveller
  • Datum vydání: 2. čtvrtletí 2007
  • Platformy: PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii, PSP
  • Multiplayer: ne
  • Oficiální web hry: zde
  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
60.8%
(průměr ze 12 recenzí)

Galerie obrázků

Transformers: The Game   Transformers: The Game
Transformers: The Game   Transformers: The Game

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz