Recenze TimeShift | Demo TimeShift | Čeština TimeShift

TimeShift

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


TimeShift

"Hlavním hrdinou hry TimeShift se stane fyzik, který pracuje na tajném výzkumném programu zabývajícím se cestováním časem. V průběhu hraní ale postupně odkryjete pravdu o tom, že by tento hlavní hrdina nemusel být tím, za koho se vydává. Výzkumníci z týmu již mají dva obleky umožňující cestování časem. Ten první je několik let starý alfa oblek a tím druhým je novější prototyp beta, jenž byl navržen pro potřeby armády. Hlavní fyzik ale hodlá zničit celý ústav a stejně tak i onen beta oblek a sám hodlá v alfa obleku skočit do jiné časové dimenze. Podaří se vám beta oblek zachránit..."

Magazín-her.cz

Recenze > TimeShift

Preview > TimeShift

Video ze hry

Videorecenze > TimeShift

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž JIRKA jldb(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
super hra
hrajete někdo MP? ozvěte se a přidejte se do klanu
30.12.2008 [16:58]
Muž vana
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
Mám češtinu do hry TimeShift!!!!Snadná instalace.Jinak supr hra!!!
26.07.2008 [13:46]
Muž Iginlo
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
SUPER pařba,velice doporučuji,vynikající hratelnost skvělá grafika,čeština,no comment kdo to nehtrál neví o co přišel
13.04.2008 [11:00]
Muž hniloydn ihitka(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
nazor
je to pekne ale pocase je to aj pekna nuda!
6.03.2008 [17:42]
Muž rakoon
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
super bomba... Začátek je trochu vláčnej ale pak to je....total pařba
13.02.2008 [22:46]
Muž ivo grajcar(zavinac)nettrebisov(tecka)sk
říkám o hře: "... dobrá hra"
navod
prosim napiste mi kde by som zohnal návod na hru timeshift.dakujem
1.02.2008 [17:48]
Muž OptiCal*ShapeShifTeR
říkám o hře: "... totální pařba"
TimeShift
Tahle hra je opravdu povedená..na zacatku to nesmite hned vzdat a jakmile dostanete oblek tak se pustite do opravdoveho TimeShiftu..:) Je sqela!
19.01.2008 [11:16]
Muž Kujon
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Pání hrál sem demo a musím uznat tahle hra mě fakt bavila:)
16.01.2008 [19:11]

TimeShift

  • Čeština: nenalezena
  • Hodnocení hry:
74.3%
(průměr ze 12 recenzí)

Galerie obrázků

TimeShift   TimeShift
TimeShift   TimeShift

Fanstránky

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz