Recenze Prototype | Demo Prototype | Čeština Prototype

Prototype

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Prototype

"V hlavní roli hry Prototype se objevuje genetický mutant Alex Mercer, který ovšem vůbec nic neví o své minulosti a tak se tedy bude snažit střípky své minulosti odhalit. Pohybovat se bude v New Yorku, kde se samozřejmě potká s ohromným množstvím lidí, ze kterých čerpáte jejich identitu, vzpomínky i schopnosti. Umíte tedy měnit podobu, což nesčetněkrát využijete ve válce, kdy budete soupeřit proti elitní divizi Blackwatch a proti lidem nakažených virem, kteří se nazývají Infected.

Hra běží na inovativním enginu Titanium a vy se tak můžete těšit na skvělou akci zasazenou do nádherně ztvárněného prostředí New Yorku současnosti..."

Kup si tuto hru levněji


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /mnt/data/accounts/d/dytrych/data/www/recenze-her.cz/www/profil.php on line 367

Magazín-her.cz

Recenze > Prototype

Preview > Prototype

Video ze hry

Videorecenze > Prototype

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Žena Laila
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
RE:
4Jakub: nevim proc by ti ta hra na Windows 7 Ultimate nesla...
05.02.2012 [16:18]
Muž Jakub kubach666(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Požadavky
Chci se zeptat jestli mi hra bude fungovat když mám Windows 7 Ultimate ... asi ne co ?
02.02.2012 [12:26]
Muž Tomas Daneto00(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Patch
hledal jsem Patc ale tusim ze asi jeste neni a mozna ani nebude ze?mozna casem jo jako skoro u kazde hry.nevite onecem?a taky bych bral ten multiplayer je to poste dobra parba a nic jineho nehraju.chci rovnoceneho soupere jako jsem ja ad to je zajimave ne jen stema postizenymi nakazenymi lidmi.za kazdou radu ohledne prototype budu jen rad.
17.03.2010 [18:46]
Muž Tomas Daneto00(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Patch
hledal jsem Patc ale tusim ze asi jeste neni a mozna ani nebude ze?mozna casem jo jako skoro u kazde hry.nevite onecem?a taky bych bral ten multiplayer je to poste dobra parba a nic jineho nehraju.chci rovnoceneho soupere jako jsem ja ad to je zajimave ne jen stema postizenymi nakazenymi lidmi.za kazdou radu ohledne prototype budu jen rad.
17.03.2010 [18:42]
Muž Frankier
říkám o hře: "... nemám názor"
MP
dúfam že sa bude dať multiplaier hrať aj keĎ není hra odriginál ako pri GTA:SA :) .... a račej sa ani nepýtam či sa dá zohnať slovenčina :/
09.12.2009 [11:25]
Muž standa
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
Hráč nezadal předmět
ja si to nekoupil ale stahnul ja zadne hry nekupu Staci bejt sikovnej a najdes je vsechny na netu Cestina na prototype nikde neni proze ji nikdo jeste neudelal !!!!!!!
30.07.2009 [16:17]
Muž koobe koooobe(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
multiplayer
byl už sem na několika stránkách a na většině z nich se psalo multiplayer: ano ale dyz sem mluvil s kamarádem který to má a koukl sem se na anglické stránky tak tam psali ze to vývojáři vystrčilia prý to měl být multiplayer ve formě kooperace takže podle mě to bude něco jako san andreas tam taky nikdo mp neměl a pak vznikl samp a vime jak to dopadlo všichni teď hrají san andreas multiplayer přitom to také byla rize singlplayerová hra
28.07.2009 [15:05]
Muž Čorny
říkám o hře: "... totální pařba"
čeština a super pařba
Taky sháním češtinu ale na googlu ani zmíňka :/. Docelamě to štve protože zas takový borec v angličtině nejsem abych stíhal překládat ty (dost rychlí) tytulky. Ale hra je to fakt super, přesně takovoudle pařbu jsem hledal (správně splašenou kde se vyřádim) vždy se mi líbyli hry typu GTA (volnost) a Spiderman (lezení po střecháh), Hulk (síla)... A TĚĎ JE TO VŠECHNO V JEDNOM!!! :D. Ale docela by mě zajímalo jestli najdu barák ve kterém jsem bydlel třeba v GTA 4. Jestli je to stvárnění stejně, protože zatím to tak působý.
05.07.2009 [20:25]
Muž Lukas wrc2(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
cestina
nevite kde sehnat cestinu? koupil jsem si to ale je to v anglictine a nektery veci si proste neprelozim :(( a dost mi to obcas vadi
28.06.2009 [17:36]
Muž Eliwood Eliwood(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
...
2filipsis & HURIICANE: Vyliskat málo. Strašně moc se těším až bude banda dětí jako jste vy dva naříkat že hry na PC zanikly. Plivu na vás.
24.06.2009 [02:40]
Muž filipsis
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
prototype na co kupovat když ja sem ho stahnul za darmo takže nekupujte ale stahujte
23.06.2009 [12:55]
Muž Zdenek Kaspar Metalmaster1888(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
To Huriicane: ptas se kdo by to kupoval? Kazdej kdo chce podporit vyrobu takovejchhle her. Stazenim okradas vyrobce ktery pak nemaji problem krachnout. Takze tvuj nazor je nazor decka :) have a nice day. Btw hra je to luxusni doporucuju vsem kdo maji radi hack&slash parby :)
22.06.2009 [08:50]
Muž HURIICANE
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Koupit haha - asi bych kupoval hru když na czshare je těhle novejch her plno a za 100,- stahnout 50gb her to je slušná cena kdo koupil originálku je blázen. Doufám že to rozjedu mám quad 2,50 g-force 9800gx2 asus maximus extreme .hehe
20.06.2009 [18:04]
Muž Jakub trakalj(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Prototype
Hned po vydání jsem si jí koupil a musim říct ze nelituju fak mě ta hra baví.
18.06.2009 [15:56]
Muž Miky neřeknu
říkám o hře: "... totální pařba"
mrte
mrtě hra co? fak husty ,ne ?
15.06.2009 [15:42]
Muž Danny mcdanapsi(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
hele nevite kdy vyjde demo pro ps3 prototype?
02.06.2009 [15:51]
Admin RH.cz Administrátor info(zavinac)recenze-her(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
RE:
Hru si muzes predobjednat napriklad na Xzone.cz.
24.02.2009 [09:05]
Muž drako 9kubax(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
hele lidi kdesi muzu kou pit prototype nebo objednat
22.02.2009 [14:01]
Muž Radek
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
To bude mít tak vysoké nároky?
20.02.2009 [13:38]
Muž White
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
No jo jenže načem to bude jed možná to nepujde polovině lidí
05.02.2009 [10:17]
Muž Tomáš TomMFC(zavinac)azet(tecka)sk
říkám o hře: "... totální pařba"
PROTOTYPE
no tak na toto sa fakt tesim :) dufam ze to chalani z RADICAL Entertainment nedoseru a bude to dobre hratelne !!! lebo potom ma fakt naseru !!!
27.12.2008 [16:58]
Muž michal (zavinac)-michal(tecka)sk
říkám o hře: "... nemám názor"
game
haha to prototipe je vimak na tych reklame
13.07.2008 [19:31]

Prototype

  • Čeština: zde
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: zde
  • Hodnocení hry:
77.3%
(průměr ze 18 recenzí)

Galerie obrázků

Prototype   Prototype
Prototype   Prototype

Fanstránky

Stáhni si

Partner

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz