Recenze Pro Evolution Soccer 2008 | Demo Pro Evolution Soccer 2008 | Čeština Pro Evolution Soccer 2008

Pro Evolution Soccer 2008

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Pro Evolution Soccer 2008

"Každý fanoušek fotbalových simulátorů jistě uzná, že série Pro Evolution Soccer patří mezi to nejlepší, co nám tento herní žánr může nabídnout. Nyní je na řadě další ročník a to Pro Evolution Soccer 2008. Díl od dílu je tato herní série kvalitnější a na spoustu vylepšení se můžete těšit i v tomto novém díle. Asi nejvíc vás zaujme výrazně lepší ovládání míče, čehož využijete nejenom v přesnějších přihrávkách, ale také při samotném obehrávání soupeřů. Skvělá grafika, výtečné ozvučení, super zábava. Fotbal je hra nádherná a Pro Evolution Soccer 2008 vám radost z fotbalu jen prohloubí. ..."

Magazín-her.cz

Recenze > Pro Evolution Soccer 2008

Preview > Pro Evolution Soccer 2008

Video ze hry

Videorecenze > Pro Evolution Soccer 2008

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž eddy 310580(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
jsem v p..i
jak mam dostat soupeře do ofsajdu už tak jsem vysunul obranu do maxima pomožte mi někdo jak to odupčit
21.05.2011 [16:21]
Muž rosta rascoweedpro(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
cus parmeni pujde mi pes08 kdyz mam graf.kartu64mb ati radeon a 80gb disk?prosim piste
08.03.2011 [10:59]
Muž sisak
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
vychvalovane je to protoze jsou ty lidi takovi co hrajou jednou a uz rikaj ze je to nej proste proevko moc lidi nehraje jako fifu proto neni tak viditelny to proevko
21.11.2009 [21:05]
Muž Messines
říkám o hře: "... nemám názor"
Smica
Asi nevis o cem je fotbal!!!Fifa je pro deti :-)
14.12.2008 [16:49]
Admin RH.cz Administrátor info(zavinac)recenze-her(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
RE: lumy -dee, ßön§ay, jirka
Čeština ke stažení ze serverů Abeceda her a ABC games v tomto profilu v sekci "Stáhni si".
30.11.2008 [10:48]
Muž smica
říkám o hře: "... bída a mizérie"
pes sucks
kam se hrabe na fifu, lituji penez co jsem za to dal,jen nechapu proc to je to vsude tak vychvalovane
29.12.2007 [13:51]
Muž jirka jirkahanzalek(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
nevi kde muzu stahnout cestinu do pro evolution soccer 2008
24.12.2007 [20:53]
Muž Lukáš Kratochvíle lukas(tecka)kratochvile(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
rada
mám nahranej fotbálek a potřebuju někde stáhnout drezy,stad5ony a další věci,díky
10.12.2007 [16:06]
Muž Thiery
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
jojo PES 08 je nej fotbal na svete nejaka fifa se muze jit vysrat:)
15.11.2007 [10:29]
Muž ßön§ay
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
je na to cestina?
13.11.2007 [18:52]
Muž lumy -dee
říkám o hře: "... nemám názor"
Čeština se chystá ?
šuškanda o tom že čeština bude či nebude se rozebíhá na plné obrátky, já bych řekl že bude bude co nevidět. jinak fajn pařba na odreagování
12.11.2007 [11:02]

Pro Evolution Soccer 2008

  • Žánr: sportovní hra
  • Výrobce: Konami
  • Datum vydání: 4. čtvrtletí 2007
  • Platformy: PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii, PSP
  • Oficiální web hry: zde
  • Čeština: zde
  • Cheaty: nenalezeny
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
83%
(průměr ze 12 recenzí)

Galerie obrázků

Pro Evolution Soccer 2008   Pro Evolution Soccer 2008
Pro Evolution Soccer 2008   Pro Evolution Soccer 2008

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz