Recenze Numen: Contest of Heroes | Demo Numen: Contest of Heroes | Čeština Numen: Contest of Heroes

Numen: Contest of Heroes

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Numen: Contest of Heroes

"Hra Numen: Contest of Heroes je výborně zpracovaná akční hra s prvky RPG, jejíž děj je zasazen do mýtického Řecka. V roli jednoho z devíti hrdinů se s ostatními utkáte v souboji schopností a dovedností. Projdete hluboké lesy, údolí stejně tak jako horské vrcholky. Proti vám se postaví celá řada nepřátel a legendárních monster. Jsou zde také ještě zbylí hrdinové, z nichž někteří vám budou nápomocni a jiní vám mohou uškodit. S těmi se můžete utkat v některém z turnajů.

Čeká vás plnění velkého množství různých úkolů, k dispozici budete mít mnoho rozličných zbraní, předmětů kob a samozřejmě kouzel. Služba v božím jméně není jednoduchá..."

Magazín-her.cz

Recenze > Numen: Contest of Heroes

Preview > Numen: Contest of Heroes

Video ze hry

Videorecenze > Numen: Contest of Heroes

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž janci janci007(zavinac)orangemail(tecka)sk
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
bufi,vdaka za radu
13.09.2011 [20:00]
Žena Terka
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráčka nezadala předmět
Steve: Je tam, kde je hromada škorpionu, jenomže v noci. Takže se musíš prvně vyspat u ohniště.
19.10.2010 [17:43]
Muž Steve
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Neví někdo kde najít toho velkýho škorpiona který ti má dát lék pro tvoji sestru? Předem díky.
15.10.2010 [14:50]
Muž bufi
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
ok ten namornik je na Lerosu, na tom ostrove clovek ziska peknou kouzelnickou hul:)
16.06.2010 [12:27]
Muž bufi
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Doflik: musis hledat vnoci, jak tam sou v ceste ty sutry velky (je jich tam vic, presne nevim ktery), tak nekde na vnejsim okruhu ti to bude zarit a kdyz na to vstoupis tak ti to rekne ze je tam ta zeme mekka, kopej a vykopas jeskyni;) nevi nekdo kde najdu nakyho toho namornika co mi odveze na ten neznamy ostrov?:)
16.06.2010 [09:17]
Muž Derik
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
teda pokud to neáš piratskou verzi, jestli jo tak si v riti
06.06.2010 [12:39]
Muž Dolfik Dolfik131(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
rada
Jestli si na to neprisel tak musis z5 za carodejnici misaricou ta te promeni z5 a jestli si na to uz prisel nevis kde je ta Ritual mask u tech harpii
04.06.2010 [15:33]
Muž Bohumil bogipb(zavinac)azet(tecka)sk
říkám o hře: "... dobrá hra"
c
Je to fajna hra no neviem nájsť návod k hre. Som sa stal pavúkom a neviem ako ďalej a nerád hru nedohrám neviete poradiť?
24.05.2010 [14:12]

Numen: Contest of Heroes

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
57.5%
(průměr ze 6 recenzí)

Galerie obrázků

Numen: Contest of Heroes   Numen: Contest of Heroes
Numen: Contest of Heroes   Numen: Contest of Heroes

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Stáhni si

Partner

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz