Recenze Metin2 | Demo Metin2 | Čeština Metin2

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Metin2

"Metin2 je výtečná onlinovka, ve které se vyřádí každý správný bojovník, který touží po uznání, slávě a respektu ostatních. Než se ovšem na tuto metu propracujete, bude to chvilku trvat. Nejdříve si zvolíte svou postavu, kdy budete mít na výběr ze čtyř nabízených možností. Můžete se stát bojovníkem, ninjou, šamanem nebo surou. Poté se ocitnete v jedné z říší, kterou si na začátku hry zvolíte. Je logické, že zástupci jednotlivých říší se nebudou mít moc v oblibě, což pocítíte při každém střetu. Vylepšujte si svou postavu, nakupujte lektvary a věci, zdokonalujte své schopnosti a nestaňte se obětním beránkem. ..."

Magazín-her.cz

Recenze > Metin2

Preview > Metin2

Zatím k této hře nevyšlo žádné preview.

Video ze hry

Videorecenze > Metin2

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Žena xiaojun xjd7410(zavinac)yahoo(tecka)com
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráčka nezadala předmět
20170214 JUNDA air max 90 moncler jackets cheap jordans michael kors outlet christian louboutin
14.02.2017 [03:44]
Muž Bobza
říkám o hře: "... bída a mizérie"
Hráč nezadal předmět
největší pí*ovina
22.03.2012 [08:34]
Muž prins kelob1(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
20.04.2010 [13:55]
Muž Eflyax
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
Tahle hra je dobrá určitě to stojí alespoň za vyzkoušení. Já osobně jsem ji hrál půl roku ale už to není to co to bývalo.
05.04.2010 [14:35]
Muž mk mkokki(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
SUPER
Tahle hra me opravdu chytla ja osobne hraju za ninju na blizko a doporucuju a ty kecy o ty grafice sou lzi.
07.02.2010 [22:25]
Muž Orochi
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
njn
TO NENÍ PLACENÉ
02.02.2010 [16:05]
Muž joj joj(zavinac)gmail(tecka)com
říkám o hře: "... bída a mizérie"
njn
Stoji to uplne za h*vno, placena hovadina nejvetsiho kalibru.
01.02.2010 [02:22]
Muž Orochi
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
to je hodně blbá recenze
ten který ji psal je velký ***** se vám to nikdo neobtěžuje patřičně zdůraznit-co tím myslel to je snad jasné i uplnému de****** hledat v zakroutí internetu-proč asi mají sve internetové stránky a enciklopedii titul není tak úplně zdarma, ačkoli se tak snaží tvářit -je zdarma nikoho nenutí si nic platit ani kupovat
23.01.2010 [23:50]
Žena Mirini mirinim(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
super hra
Je to skvělá hra, a jak je v recenzi uvedeno, v žádném případě šaman není pouze buffer, war rubáč atd... Na tu hru musíte prostě přijít, vyzkoušet ji pochopit a pak Vás buď dostane nebo ne. Rovněž nesnáším hry kde je Vám vše vysvětleno, trocha te nezkušenosti, záhady a dopídění se podstaty věci je zapotřebí.
20.01.2010 [06:51]
Muž hack na metin2
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Ahojte lidi mam mega hustej hack na metin2. Když posles sms ve tvaru GO xzenss na číslo 9030979 a asi do 5min dostanej na svém uctu 20kk-neboli 20 000 000yang. Je to vazne dobry sam to pouzivam. A nejlepší na tomto hacku je ze když poslej 2sms dostanes vzapeti samozrejme 20k a + jako bonus fms +9 (diky tomuto hacku je na metinu tolik fms +9). Jedna sms stoji 2kc takze skoro zdarma neboj a vyskousej. Opravdu to pouzivam sam a nemuzu si stezovat. Vazne vyskousej.
21.12.2009 [14:39]
Muž SPANISHSOLDIER
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Je to úplně nej hra hodnocení by mělo být 100% LOL
26.08.2009 [17:19]
Muž 1215454 qwertyklok(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
nevim
je to dobra hra, ale nevim co je lepsi byt kryty a nebo dobry piste na emil
07.05.2009 [15:32]

Metin2

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: nenalezeny
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
50%
(průměr z 1 recenze)

Galerie obrázků

Metin2   Metin2
Metin2   Metin2

Stáhni si

Partner

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz