Recenze Medicopter 117 | Demo Medicopter 117 | Čeština Medicopter 117

Medicopter 117

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Medicopter 117

"Záchranáři mají každý den plné ruce práce. Ale jsou místa, kde je rychlost automobilu nedostačující, případně to nedovoluje terén a proto jsou do akce nasazeny vrtulníky. S jedním takovým se setkáte i ve hře Medicopter 117. V této akční hře čeká na všechny záchranáře třicet napínavých misí, při kterých půjde o lidské životy a kde o nich budou rozhodovat pouhé vteřiny. Tato hra vychází ze stejnojmenného televizního seriálu, těšte se tedy na skvělý zážitek z letu, na originální soundtrack a spoustu bonusů..."

Magazín-her.cz

Recenze > Medicopter 117

Preview > Medicopter 117

Zatím k této hře nevyšlo žádné preview.

Video ze hry

Videorecenze > Medicopter 117

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž Lukáš sakulsarik(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Otázka
Jakto že když tu hru spustim, tak se objeví červený křížek s nápisem EROR!?
17.12.2011 [19:19]
Muž kristian kristianondic(zavinac)zoznam(tecka)sk
říkám o hře: "... dobrá hra"
nic
chcem situ kru stiahnut
13.02.2011 [11:33]
Muž Michal Kováč miselino ilipanek(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
medicopter117
Mám rád film ale ta hra co je na cédéčku je těžká.
19.03.2010 [15:40]
Muž Martina
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Vážně dobrá hra.
18.02.2009 [14:32]
Žena Martina
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráčka nezadala předmět
Fakt skvělá hra.
18.02.2009 [14:30]
Muž František justin(tecka)timbelakee(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
medicopter 117
ahoj pošli mi něco
03.11.2008 [11:11]
Muž jenik
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
je to dobra hra ale nemam cheaty
27.07.2008 [15:23]
Muž lukáš lukyn00g(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
super hra
je to super film. ale hodila by se hra
14.06.2008 [16:41]
Muž klj klj
říkám o hře: "... nemám názor"
lkj
Kravina
8.06.2008 [15:43]
Muž Mioslav Kala miroslavkala(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
jo tak tohle je ten nejlepsí vrtulník který znám muj otec létá jako pilot záchraného vrtulníku ale jeho vrtulník nemá na BK 117 jo BK 117 je proste nejlepsí A proto bych chtel tuhle hru je fakt ta nej
15.04.2008 [17:15]

Medicopter 117

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: nenalezeny
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
33.5%
(průměr ze 4 recenzí)

Galerie obrázků

Medicopter 117   Medicopter 117
Medicopter 117   Medicopter 117

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz