Recenze Marine Park Empire | Demo Marine Park Empire | Čeština Marine Park Empire

Marine Park Empire

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Marine Park Empire

"V této hře se kombinuje vodní i suchozemský svět v zoo parku jako v žádné jiné hře. Na výběr je celkem z 60 zvířecích druhů a 450 budov a užitných či jen dekorativních předmětů. Na starost máte každodenní provoz svého parku. To zahrnuje jak výstavbou různých výběhů pro zvířata tak jejich krmení nebo poskytování různých služeb návštěvníkům a najímání zaměstnanců parku. Návštěvníkům, můžete nabídnout zvířecí show, různé zábavné atrakce či okružní jízdu po zoo ve vláčku nebo na loďičce. Nesmíte zapomenout samozřejmě ani na občerstvení a stánky se suvenýry. Peníze z prodeje investujte do svého parku a postupně ho vylepšujte, aby se stal tím nejlepším a nejnavštěvovanějším parkem..."

Magazín-her.cz

Recenze > Marine Park Empire

Preview > Marine Park Empire

Video ze hry

Videorecenze > Marine Park Empire

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Žena Niky striebornavlcica(zavinac)azet(tecka)sk
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Odomykanie zvierat
Zdravím, v misiách som si odomkla zviera (tiger sumatránsky) ale nemám ho vo volnej hre. Jak sa to dá? Musím najprv v misii odchovať mladé? Vopred ďakujem za odpoveď.
17.11.2013 [19:39]
Muž Veverka hanusverca(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
=(
Ahoj mohl by me nekdo poradit:jak mám nakrmit vodni živočichy pořád me umiraji Dekuji..
24.09.2010 [19:38]
Muž Michal
říkám o hře: "... dobrá hra"
?
Ahoj Mohl by mi prosím někdo říct jak zařídit aby mi zvířata neumírali? Děkuji Michal
14.06.2009 [13:14]
Žena gahama gabina(tecka)porkertova(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
Hráčka nezadala předmět
jak to že to mám tu hru v aj
08.04.2009 [15:30]
Admin RH.cz Administrátor info(zavinac)recenze-her(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
RE:
Pokud mate na obalu napsano "Lokalizace: české titulky, dabing a manuál" a neni tomu tak, hru reklamujte
01.04.2009 [11:20]
Žena yfca5 yfca5(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... bída a mizérie"
PRO VÝVOJÁŘE
Prosím o umístění překladu někam na web koupila jsem hru dětem v celozrných kuličkách nesquick a skutečně nikde na obalu nebylo uvedeno že hra není lokalizována do ČJ a skutečně mě to velmi zaskočilo a rozezlilo a chtěla bych vědět z jakého důvodu může k tomuto dojít děkuji.
31.03.2009 [22:14]
Muž jjkuc jirkon(zavinac)quick(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
čeština
přesně tak, hra byla zakoupena v ČR a měla by být v češtině, ale lokalize do češtiny nebyla provedena, pouze instalace. Asi napíšu na Českou obchodní inspekci
23.03.2009 [17:42]
Žena miki-sek miki-sek(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
češtinarada čeština
rada bych cestinu do teto hry...mam ji koupenou w cr sem si ju koupila w cini minis xDD mno a neni w cetine jen instalace je
20.03.2009 [19:43]
Muž Vojta
říkám o hře: "... totální pařba"
nej.hra vsech dob
Hru jsem koupil na Pankraci v elektro pod Bauhausem a mam ji v cestine kompletiko.
24.02.2009 [15:12]
Muž tess
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Ahoj, taky sem koupula tuto hru u nas, a pouze instalace je v cestine, da se tedy nekde sehnat cesky dabbing?
21.02.2009 [16:41]
Muž Jakub dohnal94(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
čeština
Ahoj, kdyby jste někdo našel češtinu do marine park empire, tak mi ji prosím pošlete. Děkuji
20.02.2009 [15:13]
Muž Petr psimpach(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Marine Epire Park
Hru jsem koupil v ČR, ale v češtině je poize instalace. Hra je dále pouze v angličtině a čeština nikde nastavit nelze. Máte nějaký typ?
19.02.2009 [19:03]
Admin RH.cz Administrátor info(zavinac)recenze-her(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
RE: Gábina, terka
Zdravím. Češtinu na internetu nenaleznete, cituji českého distributora hry Hypermax: "Hra je lokalizována do českého jazyka včetně českého dabingu." Pokud jste tedy hru nekoupili v zahraničí nebo v anglické verzi, musíte ji mít kompletně v češtině.
15.02.2009 [16:35]
Žena Gábina cizkovaG(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráčka nezadala předmět
Tu hru jsem koupila pro malého synka a chybí mi čeština.Co mám dělat?
14.02.2009 [17:54]
Žena terka
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráčka nezadala předmět
Ahoj dostala jsem tuto hru ale je v angličtině chtěla jsem se zeptat jestli se to dá ějakej předělat a by byla v čestině
03.02.2009 [17:05]
Muž marek
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
kde je na to ta čeština
29.01.2009 [19:38]

Marine Park Empire

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
68.3%
(průměr ze 3 recenzí)

Galerie obrázků

Marine Park Empire   Marine Park Empire
Marine Park Empire   Marine Park Empire

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Stáhni si

Partner

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz