Recenze Juiced 2: Hot Import Nights | Demo Juiced 2: Hot Import Nights | Čeština Juiced 2: Hot Import Nights

Juiced 2: Hot Import Nights

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Juiced 2: Hot Import Nights

"Ilegální závody v ulicích měst se čím dál tím víc stávají součástí našich životů a to nejenom v herním prostředí. Mnoho z nás ale nadupanou káru nevlastní, tak si musíme vystačit s herními tituly, mezi nimiž svou pozici drží i hra Juiced. Druhý díl se jmenuje Juiced 2: Hot Import Nights a vy se zde opět budete prohánět v nablýskaných vozech po nočních městských ulicích po celém světě. K této zábavě kromě silných aut patří samozřejmě i krásné, spoře oděné dívky, nebo schopní DJ starající se o hudební nářez. Online svět závodů, který vás vtáhne jako vysavač prach. Vytuňte si svůj vůz, hazardujte, vyhrávejte, prostě si to skvěle užívejte. ..."

Magazín-her.cz

Recenze > Juiced 2: Hot Import Nights

Preview > Juiced 2: Hot Import Nights

Video ze hry

Videorecenze > Juiced 2: Hot Import Nights

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž Vysočina
říkám o hře: "... dobrá hra"
juiced 2
Ahoj ještě já mám grafiku Geforce 8300 384 mb menší to nechce a pak to fachčí jako hrom fakt!
21.09.2008 [11:05]
Muž Vysočina
říkám o hře: "... dobrá hra"
juiced 2
Ahoj hraju juiced 2 a šlape mi to dobře a to mám PC 1.9 Ghz musíte stáhnout konfiguraci na minimum v options a přestane se to trhat a auta se začnou chovat jak mají a šlapeto parádně .Tak příjemné hraní
21.09.2008 [10:57]
Muž Rengen
říkám o hře: "... bída a mizérie"
Hráč nezadal předmět
Mam Ctyrjadro Intel Core 2 Quad (Q9300-2.50 Ghz - na 1333 Mhz FSB) 3 Gb Ram na 800 Mhz - Geforce 8800 GT 512 Mb. a stejne se mi to seka jako svine kdyz se pri zavode priblizim k autum. Je to nejaka nepovedena hra.. Zlaty - Race Driver GRID - doporucuju ;-)
10.07.2008 [15:23]
Žena katka
říkám o hře: "... bída a mizérie"
haha
auta sou fakt na nic hlavně tyhle
19.03.2008 [21:45]
Muž philipes
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
heh v pohode me to jede na vysoky s AMD 6000+ 3Gb ram a a Nvida 8800Gt :-) a full detall
17.02.2008 [14:31]
Muž Uživatel
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
Nejde mi to...
Juiced 2 seká se mam core duo 3800+VGA-ATI HD2600 256Mb 2Gb pamet ,dám na niší rozl.800x600 32-bit a stále se seká co dělat dík za radu?
25.12.2007 [20:55]
Muž Monika Bernátová bernatova1(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
AHOOJÍK
LIDIČKY SVATÍ JAÁ CHCI TAKY PAŘIT A MÁM DOMA JEN BLBÍ MPANENYK A MARIA POMOCTE MI A PORADTE MI NEJAKOU ANDEROVOU STRÁNKU Z NETU KDE SOU ZÁVODNÍ HRY PLOSÍM TTEŤ FURT JEN PAŘÍM BLBÍHO MARIA TAK ČAUVEC TA NEZAPOMEŇTE MI DÁT VĚDET TAK CAUHEC
17.12.2007 [13:05]
Muž Jan Hlaváč hlavac36(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
AHOOJÍK
AHOJÍK RÁD BYCH TUTO HRU ZÍSKAL NEBO NĚJAKOU JINOU PODOBNOU MÁM TOTIŽ NOVÝ VOLANT S PEDÁLY K POČÁLU A NEMÁM ŽADNOU HRU A UŽ BYCH CHTĚL PAŘIT NEŠLO BY NĚJAKOU HRU STAHNOU NA PLOCHU Z NETU A PAŘIT UŽ ROVNOU CO? PORAD TEMI PLOSÍM DÍKY VÁŠ HONZÍK A UVAŽUJ TE PROTOŽE URČITĚ NEJSEM SÁM KDO CHCE TAKY PAŘIT TAKŽE DÍKES PŘEDEM A DEJ TE MI CO NEJDŘIV VĚDET DIKES PAPAPA
17.12.2007 [13:02]

Juiced 2: Hot Import Nights

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
63.3%
(průměr ze 9 recenzí)

Galerie obrázků

Juiced 2: Hot Import Nights   Juiced 2: Hot Import Nights
Juiced 2: Hot Import Nights   Juiced 2: Hot Import Nights

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz