Recenze Hotel Giant 2 | Demo Hotel Giant 2 | Čeština Hotel Giant 2

Hotel Giant 2

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Hotel Giant 2

"Hotely se nacházejí po celém světě. Některé jsou lepší, některé lepší a pak jsou zde i ty nejluxusnější. A právě takové budete muset stavět v perfektní hře, která se jmenuje Hotel Giant 2. Svou budovu se pokusíte umístit do takových míst jako Paříž, Řím a mnoho dalších světových měst. Důležité bude i vnitřní vybavení, nábytek, jídla v restauracích, případně také hudební kapely, které se budou starat o dobrou zábavu..."

Magazín-her.cz

Recenze > Hotel Giant 2

Preview > Hotel Giant 2

Video ze hry

Videorecenze > Hotel Giant 2

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž Devergoo milos(tecka)ziacek(zavinac)centrum(tecka)sk
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
a kde mám tu češtinu nainštalovať, bo to mám stále po anglicky
19.12.2009 [15:55]
Muž hami hami10(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
nevim jak na to
kam to mam prosim te rozbalit???
14.06.2009 [14:39]
Muž Moby moby(zavinac)atlas(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hotel Giant 2 čeština
90% čeština na Hotel Giant 2 je ke stažení zde: http://rapidshare.com/files/235946151/HG2_Cestina.exe.html nebo zde http://bagruj.cz/fm328oxgdxge/HG2_Cestina.rar.html a nebo zde http://czshare.com/741516/OU_Y/HG2_Cestina.rar
22.05.2009 [17:46]
Žena Katka Markova(tecka)K(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
čeština
prosím pošleš mi češtinu na meil, díky moc :)
08.05.2009 [10:56]
Žena Mona Ferdova79(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
Ahoj Moby, moc prosím o zaslání češtiny do HG2 na můj email. Stáhla jsem hru synkovi a zatím si s tým moc nevíme rady.děkuji
04.05.2009 [20:21]
Muž Gába Gaabuska(tecka)M(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Ahojky to jsem zase já ještě prosím vás nevíte někdo kod na peníze???děkuju mocinky moc předem;-).
03.05.2009 [10:06]
Žena Gába Gaabuska(tecka)M(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráčka nezadala předmět
ahojky Moby prosím tě neposlal by jsi mi tu češtinu moc tě prosím já vůbec tu hru nechápu jako nevím jak tam mám postavit restauraci....kde to tam mám najít??ty věci abych postavila tu restauraci nebo nějaký bar.....prosím moc tu češtinu a prosím všechny o radu....děkuju mocinky moc předem:-)
02.05.2009 [21:58]
Muž martina martinahulkova(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
ahojky mohla bych tě poprosit o zaslání češtiny na muj mejl,děkuji. martina
02.05.2009 [10:06]
Žena sanka Sankag(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
Byl by někdo prosím tak hodný a poslal mi češtinu do HG2?
11.04.2009 [23:30]
Muž Busna
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
PLS mohl by jste mi někdo poslat češtinu do HG2 na busna@seznam.cz díky.
15.02.2009 [11:47]
Muž miromc miromc(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština do Hotel Giant 2
PLS PLS moc PLS o češtinu!! Předem děkuji :-)
10.02.2009 [13:08]
Muž Lukáš pete(tecka)man(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
Ahoj moc prosím o češtinu do hra moc se mi libi a cz tam docela postradam.
28.01.2009 [20:55]
Žena Káťa K94(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráčka nezadala předmět
Pošle mi prosím někdo češtinu?? Byla bych vám vděčná....díky:-D
27.01.2009 [15:47]
Muž Rady rady_k(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Ahoj,můžeš mi taky poslat češtinu? Rád budu testerem :-) Napsal jsem špatně adresu
25.01.2009 [13:49]
Muž Rady rydy_k(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
Ahoj,můžeš mi taky poslat češtinu? Rád budu testerem :-)
25.01.2009 [13:48]
Muž Mikki New(tecka)Misak(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Čeština ro HG2
Ahoj, dočetl jsem se tu, že řiavuješ češtinu ro HG2. okud ano, rosim o oslání na email. Díky.
22.01.2009 [16:52]
Muž fanda jabko6
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
miluju hotel giant
21.01.2009 [13:39]
Muž dAntemac dantemac(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
cestina
jo tak mi pls tu czestinu posli
05.01.2009 [17:12]
Muž Moby moby70(zavinac)atlas(tecka)cz
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hotel Giant 2
Z počátku vás hra nebude vůbec bavit a bude vám připadat složitá a fádní. Po delším průzkumu hry si ji zamilujete a právem. nejde jen o to postavit a vybavit hotel, ale udržovat ho a snažit se přetáhnout zákazníky konkurence k sobě, což není až tak jednoduché a pokud se opravdu budete snažit věnovat zákazníkům, tak za 100% spokojené zákazníky budete dostávat různé odměny v podobě vybavení, kupónů, celé kolekce zařízení až po zpřístupnění cheatů. Pro neanglicky mluvící mám snad potěšující zprávu. Pracuji na češtině a už mám 50% hotovo. Pokud tedy někdo bude mít zájem, mohu mu částečnou češtinu poslat mailem.
05.01.2009 [15:42]

Hotel Giant 2

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
65.5%
(průměr ze 2 recenzí)

Galerie obrázků

Hotel Giant 2   Hotel Giant 2
Hotel Giant 2   Hotel Giant 2

Fanstránky

  • Zatím jsme nenašli k této hře žádné fanstránky. Znáš nějakou? Přidej ji sem!

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz