Recenze Football Manager 2009 | Demo Football Manager 2009 | Čeština Football Manager 2009

Football Manager 2009

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, undercover, wrc 4, resident evil ra...


Football Manager 2009

"Další ročník Football Manageru je tady. Ročník 2009 vám přinese hned několik hodnotných novinek, které určitě ocení každý z vás. V první řadě je to 3D engine půběhu zápasu včetně sledování dění z různých úhlů kamer. Na tomto enginu se pracovalo několik let, takže se máme na co těšit. Jinak je to klasický manager se vším všudy, tedy se spoustou tabulek, rozpisů, statistik zápasů či výkonnosti. Taktéž je důležitý post trenéra, jeho asistenta a vůbec všech, kteří se starají o to, aby jste byli na vrcholu. Média jsou lačná a dychtí po každém vašem slově, takže na pořadu dne budou i četné pozápasové tiskové konference..."

Kup si tuto hru levněji


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /mnt/data/accounts/d/dytrych/data/www/recenze-her.cz/www/profil.php on line 367

Magazín-her.cz

Recenze > Football Manager 2009

Preview > Football Manager 2009

Video ze hry

Videorecenze > Football Manager 2009

Zatím k této hře nevyšla žádná videorecenze.

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž Prodavač
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Všichni co chcete češtinu...naučte se anglicky...a ti co chcou cd key...běžte si to koupit do obchodu :-)
29.12.2010 [04:52]
Muž tom T(tecka)Rozkol(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
k
prosim o cestinu do football manazer 2009 mam to jen v anglictine predem dekuji poslete na muj mail T.Rozkol@seznam.cz
12.07.2009 [10:43]
Muž Karausek KarausekW(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
čeština
pls newí tady někdo něco o češtině do FM 09?? dyštak mi jí můžete poslat na KarausekW@seznam.cz předem díky...:-)
06.07.2009 [22:02]
Muž Kubas Anubis67(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
FM MANAGER 09 CZ
Ahoj,prosim o zaslani cestiny na muj email. Mam tu hru jen v Anglictine a nejde to hrat. Predem dekuju
06.07.2009 [10:03]
Muž Pavel
říkám o hře: "... nemám názor"
Pls
nevite co mám udelat abych udelal tu aktivaci ty hry u 3 mi ho nejde piste pls na dolnak9@seznam.cz
21.06.2009 [22:57]
Muž Stasa Jenda(tecka)S(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
cd key
custik potreboval bych cd key na manazera diky cus stasa
12.06.2009 [12:58]
Muž CD key Ronaldiho12(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
CD key
Pls posletemi někdo CD key??na Ronaldiho12@seznam.cz
13.04.2009 [10:47]
Muž devianz devianz(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
cestina do football manazer 2009
prosim o cestinu do football manazer 2009 mam to jen v anglictine predem dekuji poslete na muj mail devianz@seznam.cz
29.03.2009 [17:52]
Muž devianz devianz(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
klic footbaal manazer 2009
CD key nenipotreba, jakmile stahnete FM odpojte internet od vaseho PC a bez problemu nainstalujete a zadny key to nechce!!!! Pokud jste to uz nainstalovali, tak to bohuzel musite komplet odinstalovat i se vsema srackama okolo co se vam do pc nainstalovali a pak postupovat jak jsem psal ze zacatku!!!!!
29.03.2009 [17:49]
Muž Wesík majkroajs023(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
čeština
také mám v languages češtinu ale pls nějaká chytrá hlao poradte jak aby mi to fakčilo ve hre :((
18.03.2009 [21:07]
Muž Mustafa petra(tecka)freijon(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
I já mám stejný problém.Mám ji zkopírovanou do languages,ale nevím,kde jí mám ve hře na výběr.Jde mi to v angličtině.
27.02.2009 [18:33]
Muž Danny korenhouba(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
a jak tam tu češtinu dám,aby jela??
26.02.2009 [15:45]
Muž M@V3R1CK Tampere(zavinac)email(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
čeština
mám češtinu a CD key :) heč jsem nejlepší tady je ten CD key :No pri instalaci nesmite davat ten steam.. A kdyz to naistalujete tak nejprve jsem ten patch naistaloval. pote sem ten druhy soubor ktery je soucasti patche spustil..tento soubor vytvori pomocny soubor FM.exe. pak a pak by mela jit spustit hra.. nic jinyho nedelejte, zadny ostatni cracky nebo tak.. tady je ta čeština http://uloz.to/959290/czech.ltc
15.02.2009 [15:26]
Muž M@V3R1CK Tampere(zavinac)email(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
čeština
odkaz na češtinu http://uloz.to/959290/czech.ltc
15.02.2009 [15:12]
Muž M@V3R1CK Tampere(zavinac)email(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
CD key
jestli mate nějaké dotazy tak mi pište na e-mail Tampere@email.cz
14.02.2009 [13:33]
Muž M@V3R1CK Tampere(zavinac)email(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
CD key
No pri instalaci nesmite davat ten steam.. A kdyz to naistalujete tak nejprve jsem ten patch naistaloval. pote sem ten druhy soubor ktery je soucasti patche spustil..tento soubor vytvori pomocny soubor FM.exe. pak a pak by mela jit spustit hra.. nic jinyho nedelejte, zadny ostatni cracky nebo tak..
14.02.2009 [13:31]
Muž Pett P(tecka)Kremser(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
potrebuji cd key na football manager 09 prosim poslete me ho na email P.Kremser@seznam.cz diky
24.01.2009 [00:48]
Muž vasek111 v(tecka)schmid(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
cd produck
potrebuji cd key na football manager 09 parim ho od roku 2005 a je cim dal adal lepsi prosim poslete me ho na email v.schmid@seznam.cz
21.01.2009 [13:39]
Muž *roman* 29Spartan(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
produkční líč
Ahoj lidi koupil jsem si FM09 a na instaloval ale po instalaci mně to hází při každém spuštění ,že to chce produkční klíč. Vůbec nevím co jstim. Poradí mně někdo ?? Děkuji předem
16.01.2009 [22:41]
Muž Svata
říkám o hře: "... nemám názor"
CD KEY do FM 09
CD key neni­ potreba, jakmile stahnete FM odpojte internet od vaseho PC a bez problemu nainstalujete a zadny key to nechce!!!! Pokud jste to uz nainstalovali, tak to bohuzel musite komplet odinstalovat i se vsema srackama okolo co se vam do pc nainstalovali a pak postupovat jak jsem psal ze zacatku!!!!!
03.01.2009 [16:55]
Muž rudla 1blook(zavinac)senam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
vyzkousel nekdo fm 2009 cracknout? pomohlo to?jak na to? diky za odpoved
25.12.2008 [11:11]
Muž Robike robin7(zavinac)post(tecka)sk
říkám o hře: "... totální pařba"
CD_KEY
Zdravim vsechny..mohl by mi promsim nekdo poslat CD key?! ..alebo aspon vysvetleni jak ho najit a nainstalovat tu hru
24.12.2008 [14:39]
Muž coudy00
říkám o hře: "... nemám názor"
CD_KEY
cd-key nikde neni!Tato hra se pouze crackne!
21.12.2008 [10:57]
Muž Patrik patrik(tecka)borek(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
klíč produktu
Mám naprosto stejný problém jako Navaro, nevím kde sehnat klíč produktu a také mě to odkazuje na stránky sigagames, jsem závislej na football manageru a ještě jsem si nezahrál 09, tak moc prosím o pomoc, kdyžtak mi poraďte na email, moc prosim, už jsem z toho zoufalej
21.12.2008 [09:48]
Muž kulis uherekjakub(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
cd key
Prosím o cd key. poslat prosím na e-mail
20.12.2008 [19:04]
Muž Paci Paclik(tecka)Filip(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
cestina
nevite prosim kde najdu cestinu dofootballu manageru 2009 predem dekuji
20.12.2008 [17:09]
Muž anonim
říkám o hře: "... bída a mizérie"
www.fotbal-games.cz
Ste banda debilů :( Je tu dotaz za dotazem, ale žádné odpovědi.
19.12.2008 [23:09]
Muž lukáš kvasa87(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
pošlete mi někdo please cd key k football manager 2009?dik moc předem
16.12.2008 [21:14]
Muž meda meda10(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
cd key
nemáte někdo cd key na hru footaball manager 09 jelsty jo tak mi ho pošlite pls na email
16.12.2008 [20:08]
Muž Mikaél Volek(tecka)M(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
CD-Key
Prosim o cd-key na hru, poslete pls na email. Budu rad i za nejakou radu jak ho ziskat!!!:) diky
16.12.2008 [20:05]
Muž michal krteggg(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
prosim cd key na football manager 2009 ...prosim... poslat..
15.12.2008 [23:04]
Muž jan bína adnyh(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
gtgtghtz
potřebuju klíč k 09 fifa
11.12.2008 [19:57]
Muž Navaro
říkám o hře: "... totální pařba"
dotaz
Prosím vás, nevíte, jak bych mohl získat "klíč produktu"? Pořád mě to odkazuje na stránky Sigames.com, ale tam to nemůžu najít. Díky
11.12.2008 [16:19]
Muž Kvasi
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Hra super ale ten odkaz na cestinu mi nefunguje.Jde to nekomu?
10.12.2008 [15:35]
Muž michal gajin(tecka)11(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
prosim vás poslete mi na email cd key na football manager 09.díky mooc
04.12.2008 [17:18]
Muž Lubcacenko Lubcacenko(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
for: Jurček
THX for čeština ;-) Jinak hru pařím už od roku 2005 a každej rok jsem na tom čím dál víc závislej :-)
29.11.2008 [16:01]
Muž Robert Jurček Ribinho(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Zde je čeština : http://uloz.to/959290/czech.ltc ... tu nasledne zkopirovat do adresare C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\languages ( nebo v jakem mate hru nainstalovanou a zkopirovat do slozky languages :) Pak ve hre v nastaveni vybrat cestinu ;)
20.11.2008 [17:14]
Muž Robert Jurček Ribinho(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
Nemaáte nekdo cd key na Football Manager 2009 ? Pokud ano, tak mi ho prosim poslete na eamail :) diky :)
19.11.2008 [16:18]

Football Manager 2009

  • Čeština: nenalezena
  • Cheaty: zde
  • Návod: nenalezen
  • Videonávod: nenalezen
  • Hodnocení hry:
81.8%
(průměr ze 10 recenzí)

Galerie obrázků

Football Manager 2009   Football Manager 2009
Football Manager 2009   Football Manager 2009

Stáhni si

Partner

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz