Recenze Devil May Cry 4 | Demo Devil May Cry 4 | Čeština Devil May Cry 4

Devil May Cry 4

Recenze-her.cz

Často hledané hry: the, racoon, wrc 4, undercover, resident evil ra...


Devil May Cry 4

"Herní série Devil May Cry pokračuje již svým čtvrtým dílem, kde se mimo jiné setkáte s úplně novou postavou, kterou je mladík Nero, náležející ke skupině lovců démonů známých jako Řád meče. Tento hrdina disponuje opravdu skvělými schopnostmi a také výzbrojí. Za zmínku jistě stojí speciální revolver a také masivní meč Red Queen. Kromě těchto vymožeností je nvíc vybaven speciálním návlekem pravé ruky, čehož využijete například k přitáhnutí soupeře blíž k vám, což vám umožní ho lépe dorazit. Ale nebojte, kromě Nera se setkáte i s vaším oblíbencem Dantem, který se stane hratelným až v určité fázi děje..."

Magazín-her.cz

Recenze > Devil May Cry 4

Preview > Devil May Cry 4

Video ze hry

Videorecenze > Devil May Cry 4

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž petr peter(tecka)istok204(zavinac)hotmail(tecka)com(t
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
dante
devil ma cry sem sely ho do kazal a je to dobri no a dante je silnejsi nes nero tak co a vergil se dante bojovaly a on sel do pekla a dante ne brecel
29.04.2010 [10:21]
Muž petr peter(tecka)istok204(zavinac)hotmail(tecka)com(t
říkám o hře: "... dobrá hra"
dante
kdo je dante
29.04.2010 [10:16]
Muž Maty maty(tecka)hrbek(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Legendary dark knight
Páni, dohrál jsem to a otevřela se mi tim nejtěžší obtížnost - The legendary dark knight. Na téhle obtížnosti mi zůstalo maximum zdravý, předměty a dovednosti. Jdou po mě desítky útočníků, mam co dělat, je to o nervy, ale nechci se vzdát, jsem u 5. mise a je to strašný žůžo, no prostě super, je to nejlepší hra na světě!!!!!
27.01.2009 [17:16]
Muž maty maty(tecka)hrbek(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... nemám názor"
bomba
Tuhle hru fakt doporučuju, má to dost dobrej děj a ty bytvy a bosové, nechybí ani pěkně vypracovanej humor :D
05.12.2008 [18:25]
Muž Neznamy
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
ja mam doma originalku plne verze jupiii fakt je to mazec
26.07.2008 [21:38]
Muž Vít Dvořaček Nero444(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Paráda!!!
Libová hra další skvělej díl série DMC ale v tomhle díloe hlavní hrdina Nero dává najevo svoje city a to bylo az na konci 3 dílu u Danta kdyz si myslel ze Vergila zabil tak se prece rozbrecel ale Nerova holka Kyrie je proneho mnohem vic(pro Nera)!!!! Uz se tesim az si to zahraju na Xboxu 360!!!!
23.03.2008 [13:02]
Žena Tensai Petra(tecka)Sindelova(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráčka nezadala předmět
Myslím že tahle hra je supr a navíc ji vyrábí firma která myslí i na pcčkáře takže další plus :)
24.12.2007 [19:27]

Devil May Cry 4

  • Žánr: 3rd person akce
  • Výrobce: Capcom
  • Datum vydání: 4. čtvrtletí 2007
  • Platformy: PC, PS3, Xbox 360
  • Multiplayer: ne
  • Oficiální web hry: zde
  • Čeština: nenalezena
  • Hodnocení hry:
84.2%
(průměr ze 20 recenzí)

Galerie obrázků

Devil May Cry 4   Devil May Cry 4
Devil May Cry 4   Devil May Cry 4

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2018 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz