Recenze Crysis | Demo Crysis | Čeština Crysis

Často hledané hry: the, mafia, call of duty, island, Call Of Duty Mod...


Crysis

"Ve hře Crysis se ocitnete v roli Jacka Dunna, člena speciální jednotky, který byl společně s ostatními členy amerického speciálního týmu vyslán na exotický ostrov v jižním Pacifiku, kde se dějí zajímavé a nevysvětlitelné věci. Do této oblasti vyslala svou armádu i Čína a Severní Korea, ale práce se jim moc nedaří. Děj hry se odehrává především v exteriérech a na vás čeká plnění rozličných úkolů, kdy budete muset i dost přemýšlet . Speciální oblek Nano Muscle Suit umožňuje soustředit energii do tří směrů a to síla, obrana a rychlost. Tak například maximální rychlosti využijete třeba na úkor větší šance na zranění..."

Kup si tuto hru levněji


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /mnt/data/accounts/d/dytrych/data/www/recenze-her.cz/www/profil.php on line 367

Magazín-her.cz

Recenze > Crysis

Preview > Crysis

Video ze hry

Videorecenze > Crysis

Přidat názor na hru

* Pohlaví: muž žena
* Jméno:
E-mail:
Předmět:
* Text:
Tvůj názor na hru:

Názory hráčů

Muž KAMIL
říkám o hře: "... totální pařba"
Hráč nezadal předmět
SUPER HRA!SUPER GRAFIKA!DOBRÝ PŘÍBĚH!DOBRÉ OVLÁDÁNÍ!NEMÁM CO VYTKNOUT,JENS TO ŽE BYLA HRA MOC KRÁTKÁ!ALEJ INAK FAKT SUPER!
31.01.2011 [17:51]
Muž Peterson
říkám o hře: "... mohlo to být lepší"
Crysis - názor
Souhlasím s Krovikem! Hra má opravdu excelentní grafiku, do 6.levelu skvělý děj a napětí, ale aby se pak místo Korejců staly protivníky střílející medůzy a chobotnice, to je fakt těžce stupidní. Já jsem teď v 8.levelu, kde si těch chobotnic užívám dost a když si představím, že v tomto duchu to půjde až do konce, tak se fakt divím, proč se z té hry dělá takový šlágr. Myslím, že 8.levelem končím a pak hru zřejmě prodám.
17.02.2009 [14:59]
Muž Krovik 18Honza18(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... dobrá hra"
Hráč nezadal předmět
no ta hra je to nej na trhu ale od poloviny už je to zase scifi.proč se taková skvělá hra musí pokazit takovou kravinou to teda nechápu
20.08.2008 [16:22]
Muž Trainman
říkám o hře: "... nemám názor"
Hráč nezadal předmět
Je to super hra podařilo se mi ji rozjet na procesoru 1,9GHz grafika ATI 512MB a 512MB RAM
2.04.2008 [18:13]
Muž TraXmA
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Hráč nezadal předmět
Hra dost dobrá grafika nadherna propracovaný příběh ale má to i jednu nevýhodu hra se da na normalní obtížnost dohrát za jeden den a to i tehdy když se delají sekundární úkoly .
8.01.2008 [13:12]
Muž Juraj R. jirka(tecka)rod(zavinac)seznam(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
Crysis.
Prosím vás kdo tuto hru hrají,jak se mám projít tou jeskyní kde se setkám s Prorokem.Nemohu jít dál nebot jeskyně je zavalena.
27.12.2007 [19:40]
Muž DemonSVK
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
Crysis
Crysis je skvelo spracovana FPS akcia, najma vizualna stranka pohlti mysel hraca, avsak jediny plus hratelnosti naproti Far Cry je nanosuit. Je to naozaj skvely napad... ked si to cele scitame je to upgrade Far Cry co je mega.
16.12.2007 [00:35]
Žena janina
říkám o hře: "... fajnová záležitost"
honi mne ufouni .(
nevim jak se dostat z te lodi, poradte prosim prosim
24.11.2007 [12:04]
Muž Sh4rk
říkám o hře: "... totální pařba"
Crysis 2 :D
Uz sem to profičel a konec mě dostal brutalni gamesa :D tešim se na dvojku :) teda doufam že bude podle toho jak to skončilo :)
23.11.2007 [20:16]
Muž Khamos
říkám o hře: "... totální pařba"
Souhlas
Naprosto souhlasím :)... perfektní grafika, hratelnost, atmosféra - prostě vše :)
16.11.2007 [22:19]
Muž shapenn shapenn1(zavinac)centrum(tecka)cz
říkám o hře: "... totální pařba"
mám to doma a super!
je to pařba ... doporučuji všem proakčním playerům!
15.11.2007 [11:38]

Crysis

  • Čeština: nenalezena
  • Hodnocení hry:
91.3%
(průměr ze 16 recenzí)

Galerie obrázků

Crysis   Crysis
Crysis   Crysis

Stáhni si

Partner

Minimální požadavky (PC)

Nemělo by ti uniknout

Podobné hry

© 2007-2014 Recenze-her.cz | Reklama TOPlist
RecenzeHer.eu - Recenze a Preview her | Galaxie.name | GamePlanet.cz - recenze her, mobilní hry, rozhovory | Češtiny do her | Playstation 3, PC hry | Chovatelské potřeby | superhry | superhry a online hry
Fort-Games.net - Novinky ze světa her | Shop Recenze-her.cz | Butzi.cz - vše co potřebujete vědět o Porsche | golf-shop Natvrdlá Vopice | Herní magazín - Vytukej | Superhry online | Top-hry.sk
Dobré hry | Celebrity portál | Kurzy golfu | Golf Shop | Internet | Filmy & seriály | SerialyOnlineZdarma.eu | KeShlednutiOnline.eu | Hry pro dívky | hry zdarma | Espir.cz | Časosběrna.cz